CE A FĂCUT o gălăţeancă pentru a ÎNCASA ASIGURAREA pentru un telefon mobil foarte scump

CE A FĂCUT o gălăţeancă pentru a ÎNCASA ASIGURAREA pentru un telefon mobil foarte scump
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Doi tineri din Galaţi riscă să ajungă la închisoare, după ce au înscenat o inginerie ca să păcălească o companie de asigurări. Totuşi a plecat de la un telefon mobil scump, în valoare de 3.100 de lei, despre care posesoarea lui, o gălăţeancă de 25 de ani, a afirmat, la începutul lunii august, că i-ar fi fost furat. Tânăra a susţinut acest lucru în faţa poliţiştilor, cărora le-a declarat că a fost tâlhărită pe stradă, de un individ necunoscut, care a dispărut cu preţiosul gadget. În urma verificărilor, poliţiştii aveau să afle că, de fapt, telefonul fusese vândut de tânără cu ajutorul unui complice, un gălăţean în vârstă de 31 de ani.

"Tânăra a vândut telefonul mobil pe un site de vânzări-cumpărări, cu suma de 1500 lei, fiind ajutată de un bărbat de 31 ani. Se pare că tânăra s-a folosit de faptul că telefonul mobil era asigurat la o societate de asigurări din Bucureşti. Apoi a sesizat atât poliţia cât şi firma de asigurări în vederea încasării despăgubirilor aferente poliţei de asigurare", precizează cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi sunt acum cercetaţi penal, tânăra pentru înşelăciune privind asigurările, iar bărbatul, pentru complicitate la această faptă.

Citit 8513 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.