PERCHEZIȚII la contrabandiştii de ţigări. Tutun şi bani "negri", într-o casă sărăcăcioasă (FOTO)

PERCHEZIȚII la contrabandiştii de ţigări. Tutun şi bani "negri", într-o casă sărăcăcioasă (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un localnic din Cavadineşti, cunoscut pentru contrabanda cu ţigări şi aflat în vizorul autorităţilor judiciare, a fost din nou confirmat drept promotor al traficului cu tutun adus ilegal în ţară, în zona de nord-est a judeţului. La această concluzie au ajuns poliţiştii de frontieră care, în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal aflat pe masa procurorilor, au descins la locuinţa bărbatului. În urma percheziţiei, la iveală a ieşit faptul că acesta continua să aducă, să depoziteze şi să vândă tutun din Republica Moldova, sute de pachete de ţigări fiind găsite ascunse inclusiv într-un frigider.

"În urma percheziţiilor efectuate, în baza mandatului emis de Judecătoria Târgu Bujor, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 16.000 de ţigarete de diferite mărci, în valoare de 6.780 de lei şi diferite sume de bani, 10.045 lei şi 1.680 euro, cu privire la care sunt suspiciuni că ar proveni din contrabandă", se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Întreaga cantitate de ţigări şi sumele de bani au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul este cercetat pentru contrabandă, într-un dosar aflat pe masa procurorilor de la Tg. Bujor.

Citit 6822 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.