ACCIDENT în judeţul Galaţi provocat de un individ extrem de BEAT şi FĂRĂ PERMIS

ACCIDENT în judeţul Galaţi provocat de un individ extrem de BEAT şi FĂRĂ PERMIS
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un vrâncean în vârstă de 35 de ani s-a ales cu un dosar penal care i-ar putea aduce câţiva ani de puşcărie, după ce a provocat un eveniment rutier şi a părăsit locul accidentului.

Bărbatul, aflat la volanul unui tractor, se deplasa pe raza comunei Fundeni. La un moment dat, a făcut o manevră de întoarcere fără să se asigure şi a acroşat maşina condusă de un gălăţean în vârstă de 29 de ani, care tocmai încerca să îl depăşească. Imediat după impact, tractoristul a fugit de la faţa locului, lăsându-i pe poliţişti să facă verificări, pentru a-i da de urmă.

Bărbatul a fost în cele din urmă depistat, agenţii constatând că acesta nu doar că se afla într-o stare avansată de ebrietate, având o alcoolemie de 1,35 la mie, dar şi că nu deţinea permis de conducere, iar tractorul nu figura ca înmatriculat în circulaţie.

Vrânceanul este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, pentru conducere fără permis, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului, dar şi pentru că în urma manevrei sale, şoferul în vârstă de 29 de ani a fost rănit.

Citit 8610 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2016 21:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.