Să ducem pisicile la fabrica de ulei! Un ȘOARECE a lăsat cinci cartiere în BEZNĂ
Foto: Sursa foto: Internet

Să ducem pisicile la fabrica de ulei! Un ȘOARECE a lăsat cinci cartiere în BEZNĂ
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pana de curent de sâmbătă seara, care a lăsat fără energie electrică cinci zone importante din municipiul Galaţi timp de jumătate de oră, a avut o cauză mai puţin obişnuită. Conform răspunsului Electrica SDEE Galaţi, la solicitarea „Vieţii libere”, de vină pentru avaria care a ţinut mii de gălăţeni pe întuneric într-o seară de weekend a fost un şoarece!

"Vă informăm că întreruperile de distribuţie a energiei electrice înregistrate sâmbătă, 8 octombrie 2016, în zona strada Gării - Port, au fost cauzate de o avarie la reţeaua de înaltă şi medie tensiune aparţinând Electrica SDEE Galaţi, provocată de o rozătoare care a pătruns în incinta staţiei de conexiuni. Mai exact, avaria s-a produs în staţia Laminoru şi a afectat zonele: str. Gării, Parfumul Teilor, Port, Centru, Valea Oraşului. Incidentul a fost înregistrat la ora 22,50, iar la ora 23,12 echipele Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Galaţi au remediat total avaria", informează comunicatul de presă remis abia marţi, 11 octombrie, de Electrica SDEE Galaţi. Comunicatul mai precizează că „apariţia rozătoarelor în zonă este favorizată de existenţa în imediata apropiere a fabricii de ulei”. Să ducem, oare, toate pisicile la fabrica de ulei „Prutul” sau să mai păstrăm câteva şi pentru celelalte cartiere, că nu se ştie niciodată când o să avem nevoie de ele?

În aceeaşi staţie Laminoru, pe 23 septembrie, într-o vineri seară, s-a produs o altă avarie, care a afectat fix aceleaşi cartiere. Situaţia s-a remediat atunci după trei sferturi de oră, dar de vină nu au mai fost rozătoarele.

Citit 6799 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2016 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.