Un crater care AMENINȚA o stradă din Galaţi a fost ASTUPAT
Foto: Foto ”Viața liberă”, Mariana Constandache

Un crater care AMENINȚA o stradă din Galaţi a fost ASTUPAT
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)


Groapa care ameninţa stabilitatea unei porţiuni de pe strada Vultur, apărută la marginea carosabilului la începutul acestui an, a fost astupată. Iniţial un mic crater, despre care "Viaţa liberă" a scris în rânduri repetate, fisura s-a amplificat şi s-a adâncit treptat, mai ales din cauza scurgerii apelor pluviale, care ajungeau nestingherite sub asfalt. Asta a determinat o serie de demersuri din partea celor care locuiesc în apropiere, demersuri la care Primăria a răspuns favorabil, dar fără să se conformeze termenului avansat iniţial ca dată limită pentru reparaţii, respectiv 15 august 2016. În cele din urmă, cei responsabili cu evaluarea şi reparaţiile s-au mişcat, cel puţin deocamdată situaţia fiind declarată ca rezolvată.

"La groapa de pe strada Vultur, aferent numărului 108, a fost vorba de o infiltraţie de apă, astfel că a necesitat o intervenţie în infrastructura drumului. A fost scos pământul ud care a fost înlocuit cu pământ uscat, s-a adăugat pietriş pentru stabilizare, după care a fost turnat covor asfaltic", a precizat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Citit 2485 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2016 18:14

2 comentarii

 • postat de CETATEAN
  Duminică, 23 Octombrie 2016 09:09
  89.137.230.***
  Pucheanu ,primarul , la cravata, se plimba pentru schimb d eexperienta ptr. podul peste Dunare , pe banii nostri , cum au facut-o si cei dinaintea lui. NU VEDE MIZERIA DIN ORAS NICI GROPILE.....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Gropolog
  Sâmbătă, 22 Octombrie 2016 13:28
  89.137.226.***
  Mai sunt 2 gropi in galati: In statia din micro 39 de la piata si una langa parc cfr.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.