Sinucidere cu o sută de pastile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, 25 iulie, la ora 12.55, prin Serviciul de Urgenţă s-a anunţat că Argentina Moga, 39 de ani, din municipiul Galaţi, se află decedată la locuinţa bunicilor din localitatea brăileană Ulmu.

Echipa de criminalişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, alături de poliţiştii de la Postul de Poliţie Făurei, a descins la faţa locului şi s-au început cercetările în cazul acestui eveniment, pornind iniţial de la ipoteza unei sinucideri. Deşi în toate cazurile de sinucidere se efectuează autopsii, surse de încredere ne-au relatat că părinţii fetei nu au dorit  ca fata lor să fie supusă unei astfel de intervenţii, ştiind că  avea afecţiuni psihice  şi avea predispoziţie spre astfel de gesturi.

Poliţiştii au observat că femeia prezenta pe corp anumite urme de lovituri şi au avut suspiciuni în ceea ce părea la început un caz de sinucidere clasică, astfel încât până la emiterea unor concluzii au aşteptat răbdători raportul de autopsie.

S-a găsit scrisoarea de adio

Medicul legist Aurelian Savu, din cadrul Serviciului de Medicină Legală, ne-a spus că, în urma efectuării autopsiei, cazul în sine reprezintă fără îndoială o sinucidere şi nu o crimă, după cum s-a crezut iniţial, când s-au observat urmele de lovituri.

“Femeia prezenta într-adevăr nişte leziuni pe corp, dar asta din cauză că, în cădere, s-a lovit. Victima a ales să se sinucidă înghiţând circa 100 de pastile din care 60 antidepresive, restul amestecate, iar din câte am aflat era cunoscută cu afecţiuni psihice. Mai mult decât atât, poliţiştii de la Făurei au găsit un bilet de adio lăsat, în care-şi cere iertare familiei pentru gestul făcut”, ne-a declarat medic legist Aurelian Savu.

Citit 3519 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.