Patru brăileni au atacat un magazin din Galaţi

Patru brăileni au atacat un magazin din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Atacul ar fi avut loc, potrivit poliţiştilor, în seara zilei de 20 octombrie, cu puţin înainte de închiderea unui supermarket. Patru indivizi s-au strecurat printre clienţii care îşi făceau cumpărăturile, fără să dea de bănuit. Printre rafturi, s-au aprovizionat însă din plin cu cafea, dulciuri şi sticle de alcool, iar la plecare au "uitat" să treacă pe la casă. Ocolul intenţionat nu i-a scăpat uneia dintre angajate, care a fugit după ei. Gestul curajos ar fi putut-o costa scump, pentru că indivizii erau pregătiţi să riposteze. Unul dintre ei a scos un spray din buzunar, pe care i l-a pulverizat femeii în faţă, după care, împreună cu complicii lui, a fugit. Poliţia a fost imediat sesizată, indiciile ducându-i pe anchetatori în oraşul vecin, Brăila.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii gălăţeni, cu sprijinul celor brăileni, au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 ani, toţi din Brăila, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Trei dintre suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru tâlhărie calificată, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al patrulea este, deocamdată, cercetat în stare de libertate.        

Citit 13259 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2016 13:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.