La un an de la tragedie

La un an de la tragedie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Azi se împlineşte un an de la tragedia din clubul „Colectiv”. Zeci de gălăţeni s-au adunat în faţa Monumentului Eroilor, pentru a  le aduce un omagiu celor care şi-au pierdut viaţa în tragicul incendiu din clubul „Colectiv”. Cu ochii plini de tristeţe, dar şi dezamăgire, gălăţenii au aprins o lumânare pentru sufletele celor ce au plecat mult prea devreme şi prea tragic dintre noi.

„Sincer, sunt de părere că nu s-a schimbat absolut nimic de anul trecut. Timpul trece, iar oamenii uită, iar dovada clară o aveţi în seara aceasta. Cred că, dacă s-ar petrece un eveniment similar, lucrurile nu ar sta deloc diferit. Mai sunt persoane care încă au nevoie de ajutor, dar nu ştiu câte persoane mai sunt interesate să le ofere o mână de ajutor”, ne spune Radu George, unul din organizatorii comemorării.

La această dureroasă celebrare a luat parte şi actorul Vlad Vasiliu care a recitat o poezie pentru familiile îndoliate, dar şi pentru tinerii ce şi-au pierdut viaţa. Seara s-a încheiat cu un moment de reculegere pentru victime, cu mesajul „Nu vă vom uita niciodată!”. 

Citit 2060 ori Ultima modificare Duminică, 30 Octombrie 2016 22:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.