Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident petrecut pe DE 581

Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident petrecut pe DE 581
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE, luni, 31 octombrie, ora 16,30: Primele verificări ale poliţiei arată că în impactul iniţial au fost implicate un autoturism Hyundai, înmatriculat în Constanţa şi un vehicul de mare tonaj, cu semiremorcă.

Accidentul s-a produs deoarece Hyundaiul, condus de un ieşean de 41 de ani, ar fi intrat în coliziune cu autotrenul. Nu se ştie încă din ce cauză cele două vehicule s-au ciocnit, cert este însă că în coliziune au mai fost antrenate încă alte două autoturisme.

Unul dintre ele, un Audi care circula în spatele autotrenului şi al cărui şofer, un tânăr de 23 de ani din Brăhăşeşti ar fi încercat să evite ciocnirea cu celelalte două vehicule care s-au tamponat frontal, şi un Opel, care venea pe contrasens, la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani din Bucureşti. În urma impactului, şoferul din Hyundai şi pasagerii săi, doi vasluieni de 23 şi respectiv 40 de ani, au decedat pe loc. Şoferul din Audi a fost grav rănit şi transportat la spital împreună cu şoferul microbuzului Opel şi un pasager de-al său, care au fost răniţi mai uşor.  Celelalte  persoane au primit îngrijiri pe loc, rănile lor neavând nevoie să ffie tratate la spital.

“În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere şi culpă şi vătămare corporală din culpă. Urmează să se stabilească circumstanţele în care a avut loc coliziunea şi cine se face vinovat de producerea acesteia”, a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.(Mariana Constandache)


Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident petrecut duminică noapte pe Drumul European 581, pe raza comunei Munteni. În impact au fost implicate două autoturisme, un microbuz de persoane şi un autotren. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, în urma accidentului au fost rănite 14 persoane, trei dintre ele pierzându-şi viaţa.

“La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Tecuci. La nivelul judeţului Galaţi a fost activat parţial, Planul Roşu de Intervenţie pe raza municipiului Tecuci, fiind suplimentate forţele de intervenţie”, se arată într-un comunicat la ISU Galaţi.

Echipajele SMURD şi SAJ au lucrat contra cronometru pentru trierea, evaluarea şi descarcerarea victimelor accidentului. 

Printre răniţi s-a numărat şi o persoană de 24 de ani, diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană dorsală şi comoţie cerebrală. Victima a fost iniţial transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Municipal Tecuci. După evaluare, medicii tecuceni au decis să transfere rănitul la Spitalul de Urgenţă Galaţi. 

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat duminică noapte în localitatea Munteni şi cine se face vinovat de producerea tragicului accident. (luni, 31 octombrie)

Citit 21511 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2016 20:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.