La un pas de o NENOROCIRE! Un ȘOFER din Galaţi a făcut o CRIZĂ de epilepsie în trafic

La un pas de o NENOROCIRE! Un ȘOFER din Galaţi a făcut o CRIZĂ de epilepsie în trafic
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un şofer în vârstă de 50 de ani a scăpat ca prin urechile acului, după ce a provocat un accident rutier la periferia oraşului. Bărbatul a scăpat maşina de sub control în zona sensului giratoriu situat între Micro 13 B şi Micro 39 C, după ce a făcut o criză de epilepsie. Maşina sa a intrat pe contrasens, a lovit un stâlp de pe marginea drumului şi apoi un autoturism parcat. Întreaga scenă, care a durat câteva secunde, s-a petrecut sub ochii unui echipaj de jandarmi, aflat în patrulare, chiar în spatele maşinii conduse de gălăţeanul bolnav. Militarii au fost, de altfel, şi primii care i-au sărit în ajutor şoferului.

"Jandarmii au oprit autospeciala şi au apelat numărul unic 112, pentru a raporta evenimentul rutier şi a solicita sprijin medical de specialitate. În momentul în care s-au apropiat de maşină, jandarmii au observat că şoferul are semne specifice unei epilepsii şi nu poate să respire, motiv pentru care l-au scos din autoturism şi au trecut la deblocarea căilor respiratorii şi acordarea primului ajutor, până la sosirea personalului medical specializat", a precizat slt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Datorită ajutorului primit la timp, şoferul şi-a revenit, dar a fost totuşi preluat de echipajul de pe Ambulanţă. Poliţiştii au venit şi ei la faţa locului, pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Citit 7860 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2016 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.