Premiu de excelenţă pentru scriitoarea Angela Ribinciuc

Premiu de excelenţă pentru scriitoarea Angela Ribinciuc
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Clubul de baschet Phoenix i-a acordat un premiu de excelenţă Angelei Ribinciuc, jurnalist, scriitor, prezentator de evenimente culturale, iar în prezent Șef Serviciu Comunicare, promovare și relația cu mediul socio-economic la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Membră a Uniunii Ziariștilor Profesioniști, a lucrat mai bine de 20 de ani la cotidianul "Viața liberă". Un om care promovează frumosul și lumina din oameni, Angela Ribinciuc face parte din Societatea Scriitorilor „Costache Negri”. A publicat două volume de versuri și o carte-interviu cu fostul șef al Poliției de frontieră Galați, colonelul în rezervă Didel Bădărău.

Angela Ribinciuc s-a declarat o admiratoare a fenomenului creat de clubul gălățean. ”În condițiile în care, astăzi, tinerii sunt tot mai mult cu nasul în tablete și tot mai puțini fac sport, Clubul Phoenix  a reușit să schimbe viața a 500 de tineri, care au trecut prin acest club în ultimii 15 ani. Pentru aceștia, baschetul este mai mult decât o pasiune. Îmi place că aici se cultivă disciplina, spiritul de echipă și oamenii aceștia, pe unde se duc, fac cinste Galațiului”, a spus Angela Ribinciuc.

 

 

 

Citit 3083 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2016 15:35

1 comentariu

 • postat de un cititor
  Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 09:52
  92.81.67.***
  O întâmplare obişnuită, care nu interesează pe nimeni, ba chiar s-ar putea să-i întristeze pe unii oameni care au susţinut clubul dpdv.material, din economiile lor firave. Reveniţi-vă şi lăsaţi-vă acasă simpatiile şi antipatiile
  4
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.