Peşte ASCUNS în roata de rezervă

Peşte ASCUNS în roata de rezervă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului C.M.I.I.T. şi al compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit pentru control, la intrarea în municipiul Galaţi, un autoturism marca BMW. Autoturismul era condus de Ion B., în vârstă de 60 de ani, cetăţean cu dublă cetăţenie, româno-moldovenească.

"În urma controlului autoturismului, lucrătorii noştri au descoperit o mare cantitate de peşte, disimulată în două cutii de carton, sub un strat de ardei gras, în locaşul destinat roţii de rezervă, peştele fiind ambalat în saci de polietilenă de culoare neagră. În urma cântăririi a rezultat cantitatea totală de 53 de kilograme de peşte, din speciile crap şi şalău”, ne-a declarta Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Ion B. le-a spus oamenilor legii că intenţiona să comercializeze peştele într-o piaţă din municipiul Galaţi.

Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de peşte, în valoare de 705 lei, a fost predată unei societăţi de profil spre valorificare, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.000 de lei.

Citit 4574 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2016 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.