Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

Cetăţeanul moldovean Ion B., în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de intrare în ţară. Bărbatul conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria. În timpul controlului de frontieră, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a efectuat o verificare amănunţiţă asupra autoturismului, în urma căreia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în bordul autoturismului, 1.200 de ţigarete (60 de pachete) marca "Ritm", cu timbru de acciză Republica Moldova. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 720 de lei, şi a autoturismului în valoare de 11.250 de lei, în vederea confiscării, iar cetăţeanul moldovean a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Citit 4065 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2016 17:38

2 comentarii

 • postat de Marin Marți, 22 Noiembrie 2016 13:42 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  6

  Foarte multa lume habar nu are cum se procedeaza la vama, daca esti suspectat ca ai marfa de contrabanda, iti pot lua masina la desfacut, piesa cu piesa, daca ii gaseste marfa, iti ia si masina ce o poti recupera eventual dupa proces dar ce sa mai faci cu o masna care a fost facuta bucati? cei de la vama nu sunt mecanici, pe ei nu ii intereseaza ca tu sa iti recuperezi masina. O masina ce trece prin mana vamesilor e buna de dat la piese. Stiu pe cineva ce i-a fost distrusa o limuzina noua in vama (nu la Galati), masina facuta bucati, nu i-a fost gasit nimic omul a ramas cu paguba, ca vamesii sunt acoperiti de lege deoarece ce fac ei nu e distrugere, e perchezitie, desi in procesul de perchezitie distrug masina.

  Raportează
 • postat de La noi in tara se fura cu miliardele Marți, 22 Noiembrie 2016 04:53 95.77.196.*** Link la comentariu
  11
  5

  Dar ce, aducea aur, droguri, arme ? Ii confisti masina omului pt 3 tigari ? Mai rau ca pe vremea lui Ceausescu si a URSS !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.