Încă patru zile de distracţie de zilele oraşului

Încă patru zile de distracţie de zilele oraşului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Zilele Galaţiului sunt sărbătorite în continuare cu spectacole extraordinare, pe Faleza Superioară a Dunării, la Elice. Este vorba despre patru zile în care artişti şi trupe precum Vama, Alexandra Stan, Andra, Bug Mafia, Giulia, Pascall sau Nosfe vor încinge atmosfera cu cele mai noi hituri.

Astăzi, 1 decembrie

De Ziua Naţională a României, distracţia va începe de la ora 18,00 şi va debuta cu 50 de minute de muzică de fanfară: marşuri şi intonarea "Imnului". De la 18,50, pe scenă, se dezlănţuie trupa Funky Dance (Estrada Copiilor). Acest ansamblu de copii şi tineri a fost înfiinţat acum 40 de ani, iar astăzi numără peste 100 de copii talentaţi cunoscuţi la nivel naţional şi internaţional. În prezent, trupa este coordonată de o tânără şi talentată profesoară, Andreea Ignat. Petrecerea continuă, de la 19,05, cu un concert marca Kids Rock - Şcoala de Film şi Televiziune Galaţi. De la 19,35, este programat un concert cu trupa locală Hippie Band. La ora 20,35, timp de o oră, gălăţenii se vor bucura de un concert cu Vama. Aceasta este una din cele mai apreciate trupe de pop-rock din România. Publicul va putea asculta piese ca „Zmeul”, „Hotel Cişmigiu”, „Epilog” interpretate de vocea caldă a solistului Tudor Chirilă. 

De la 21,35 la 22,35, gălăţenii vor fi cuceriţi de frumoasa tânără Alexandra Stan. După concertul artistei, seara se va încheia cu un minunat joc de artificii.

Vineri, 2 decembrie

Primii care vor urca pe scenă, de la ora 18,00 sunt soliştii de la Şcoala de muzică „Voces” Galaţi. O jumătate de oră mai târziu, şcolile de dans din Galaţi prezenta o suită de dansuri de societate. De la ora 18,45, Oana Mogoş vine cu un moment de ImproShow.

Urmează street dance cu trupa Black Dance, de la ora 19,15. Un sfert de oră mai târziu, de la 19,30 vor concerta Profu', Sprizzy şi Mike Bluff. De la ora 20,30 gălăţenii se vor putea bucura de prezenţa celebrei Andra. Veţi putea dansa pe melodii cunoscute ca „Floare de nu-mă-uita”, „Without You” sau „Iubirea schimbă tot”. Începând cu ora 21,15, iubitorii hip-hop-ului autentic vor putea asculta piesele celor de la Bug Mafia..

Sâmbătă, 3 decembrie

Sâmbătă va fi seara artiştilor gălăţeni. Astfel, de la 18,10 la ora 19,30 va fi concert cu Nosfe, binecunoscut după hitul cu Ruby, intitulat „Condimente” sau „Cine te aşteaptă acasă”, iar apoi 45 de minute va concerta Pascall. De la ora 19,45, Giulia va urca pe scenă şi va oferi un concert de zile mari. Andreea Antonescu va încinge atmosfera începând cu ora 20,30. Iar de la 21,15 până la ora 22,00 scena îi va aparţine unui alt gălăţean, Shift, devenit celebru cu hitul ”Sus pe toc”.

Duminică, 4 decembrie

Va fi seara şlagărelor gălăţene. De la ora 18,00, timp de o oră, gălăţenii, îl vor putea asculta pe Nicu Mihai Orfeu. Începând cu ora 19,00, vreme de o oră, gălăţenii vor petrece cu Formaţia Tomis Junior. Tot duminică, va urca pe scenă de la ora 20,00, formaţia Azur- Nelu Vlad şi invitaţii. O oră mai târziu, de la ora 21,00, timp de 45 de minute va concerta trupa Sweet Kiss.

Cele cinci zile de petrecere se vor încheia cu un show de lasere şi lumini, care va dura un sfert de oră.

(P)

Citit 1443 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 14:43