Duminică, ”ALERGĂM pentru Iris”

Duminică, ”ALERGĂM pentru Iris”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cristi Onofrei organizează duminică, 18 decembrie, începând cu ora 10,00, o nouă ediţie a tradiţionalului cros "Christmas Run". De data aceasta, evenimentul este organizat pentru Ana-Maria (alintată de părinţi cu numele Iris), o fetiţă de numai trei anişori, care şi-a început viaţa într-un mod dramatic, mama ei decedând la naştere. La vârsta de trei luni, norocul i-a surâs, deoarece a fost adoptată de o familie tânără şi frumoasă. Este vorba despre familia Sîrbu, care s-a străduit să-i ofere micuţei o atmosferă fericită. Din păcate, un alt necaz urma să apară în viaţa copilului. În urma investigaţiilor realizate de medici, Iris a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică.

După trei ani de terapie, fetiţa nu poate încă să meargă. Chiar şi aşa, părinţii nu au abandonat lupta şi au găsit o clinică din SUA ai cărei chirurgi au acceptat să o opereze pe Iris. Disperaţi, părinţii au înfiinţat o asociaţie "Irişi pentru irişi", au desfăşurat şi o campanie de strângere de fonduri şi au obţinut sprijinul unor persoane sau companii. Din păcate, banii strânşi nu sunt suficienţi. "Mai avem nevoie de 23.000 de dolari ca sa ajungem în SUA. Nu e mult, dar nu-i avem. Iris e programată pentru o intervenţie pe coloană, rizotomie dorsală selectivă, la spitalul din St. Louis, în luna ianuarie. Dacă ajungem acolo, Iris are şanse sa meargă. E singura procedură care o poate ajuta să devină independentă”, spun părinţii.

Prin urmare, sunteţi aşteptaţi cu toţii în număr cât mai mare, pentru a alerga la acest ultim eveniment caritabil al anului, pentru a o ajuta pe această minunată fetiţă să poată merge.

Participarea se va face pe baza unei donaţii, în urnele special amenajate. Puteţi veni costumaţi cu accesorii de Crăciun, cum ar fi căciuliţe sau costume de Moş Crăciun.

Citit 2430 ori Ultima modificare Duminică, 18 Decembrie 2016 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.