Pensionarii s-au luptat pentru biletele la Revelion

Pensionarii s-au luptat pentru biletele la Revelion
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un cunoscut proverb spune că "cine nu are bătrâni să-şi cumpere", făcând referinţă la inteligenţa celor trecuţi de prima tinereţe. Zicala nu se poate aplica, însă, în cazul vârstnicilor care au venit încă de la ora 3.00 dimineaţa la casieria Teatrului Muzical "Nae Leonard" pentru a-şi cumpăra bilete la revelionul organizat de Primăria Galaţi.

Teodor Niţă, directorul Teatrului Muzical: Este regretabil ce s-a întâmplat: "Mi-a fost jenă să chem poliţia pentru a face ordine între nişte persoane cu părul alb".

Deşi au fost puse în vânzare 900 de bilete, cei aproximativ 150 de oameni adunaţi cu noaptea în cap la uşile teatrului s-au îmbulzit pentru a ajunge primii la bilete. În busculada creată, o gălăţeancă s-a ales cu haina ruptă. Mai mult, femeia susţine că, în înghesuiala creată,  i-au fost furaţi şi banii pentru bilete. "M-au împins şi mi-au rupt haina. Nu se poate aşa ceva. Aveam banii pentru mai multe bilete şi am rămas fără ei", ne-a mărturisit femeia.

S-au făcut chiar şi liste pentru ca ordinea să fie respectată, dar, grăbiţi, pensionarii au uitat de tot. Când au văzut că oamenii se îmbrâncesc, unii au renunţat să-şi mai cumpere bilete. „Am făcut listă. Sunt înscrise 154 de persoane. Nu au mai respectat nimic. Pur şi simplu s-au înghesuit spre casierie. Eu, unul, am renunţat, pentru că n-am vrut să mor acolo", ne-a povestit un bărbat care avea un caiet cu lista celor veniţi de la primele ore ale dimineţii.

Până şi paznicul instituţiei s-a arătat şocat de gesturile pensionarilor. Angajaţii teatrului l-au sunat pe directorul instituţiei, care a venit imediat, şocat de cele auzite. "Este regretabil ceea ce s-a întâmplat. Nu pot să cred. Mie mi-a fost jenă să chem poliţia pentru a face ordine între nişte persoane cu părul alb, de la care te aştepţi la mult mai multe. Este vorba despre bunicii şi părinţii noştri, dar nu pot să înţeleg de ce s-au comportat aşa. Cred că unii gălăţeni nu merită să se organizeze astfel de evenimente”, ne-a declarat, dezamăgit, Teodor Niţă, directorul Teatrului Muzical.

Dezamăgirea s-a putut citi atât pe chipul directorului şi al angajaţilor teatrului, cât şi pe cel al oamenilor veniţi să-şi cumpere bilete, unii dintre ei mărturisind că anul viitor nu vor mai participa la revelion.

Preţul unui bilet la revelionul organizat la Patinoarul din Galaţi a costat 70 de lei de persoană.

 

 

 

Citit 2942 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2016 19:00

5 comentarii

 • postat de eu
  Sâmbătă, 24 Decembrie 2016 12:21
  78.96.252.***
  Sânt pensionara dar nu mă pretextul la așa ceva!!!,.Am mers la casa de ajutor reciproc înainte de sărbători la Dl Hincu să-mi cer biletul cu Pret redus la teatru!!!Dl respectiv sa ridicat furios în picioare și a început să-mi vb fte urat va stiu eu toți vreți bilet la teatru!..Atunci l-am întrebat de e afara scrie că fiecare pensionar are dreptul la un singur nu?Et cu Pret redus la teatru!!!!??A început să gesticuleze furios și nici nu am înțeles ce-mi spunea !..Am plecat de rușine!..Ptru că sala era plină dar Dl Hincu tipa nervos la mine !!Ptru că am îndrăznit să cer ceea ce scrie doar pe hîrtie!!Nimic nu e adevărat totul e doar ptru cei lacomi!!Cei timizi așteaptă răbdători !!Așa și cu biletele de revelion doar cei lacomi se îmbulzesc calca in picioare ptru ele multi le iau ptru alții!..
  0
  1
  Raportează
 • postat de Nu mai ajung pensionar
  Vineri, 23 Decembrie 2016 05:48
  82.102.92.***
  Noi vrem sa ii vindem!
  M-am saturat sa vad atatia intelepti!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cetateanul Turmentat
  Vineri, 23 Decembrie 2016 02:16
  5.13.223.***
  Pensionari sunt rasplatiti pentru votul din 11 Decembrie, de restul nu mai consteaza nimic, ei sunt masina de vot a PSD-ului.
  0
  1
  Raportează
 • postat de pensionarii din casa de pensii speciale.....
  Joi, 22 Decembrie 2016 20:15
  89.136.187.***
  cei mai rai oameni si lipsiti de caracter din orasul asta sint pensionarii imbracati bine, gen dame in cojoace si caciuli de blana si domni sub comanda lor, la costum si haine bune. astia sint si cei ce au un limbaj si comportament suburban. de ce? vedeti schema cu case de pensii speciale.....
  1
  11
  Raportează
 • postat de Moartea pe uliţă
  Joi, 22 Decembrie 2016 19:39
  92.85.141.***
  ... intrebare la Radio Erevan : de ce s-a luptat / strofocat prin / cu prezenta pensionarul pe 11 dec, anul curent, sa cinsteasa cu stampila despre viitorul lui imediat ... Radio Erevan raspunde : pai ca nu se stie, poate ca e ultimul lui vot si daca tot e ultimul, macar bairam sa fie !!
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.