Copii sunt aşteptaţi să se plimbe cu autobuzele lui Moş Crăciun

Copii sunt aşteptaţi să se plimbe cu autobuzele lui Moş Crăciun
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Zeci de copii au venit, împreună cu părinţii sau bunicii, în Micro 19 pentru a se plimba cu autobuzul lui Moş Crăciun. Ţinând cont de faptul că anul trecut numărul copiilor a fost foarte mare şi nu au încăput toţi în autobuz, organizatorii au decis anul acesta să aducă două vehicule ornate, fiecare cu câte un Moş Crăciun în el. Astfel, toţi copii prezenţi în staţie au putut urca în autobuze şi s-au bucurat de colinde şi de daruri. “Centrul de Iniţiativă Comunitară s-a organizat anul acesta cu sprijinul Primăriei şi al Transurb mult mai bine. Avem două autobuze, avem 900 de cadouri pentru copii, avem doi Moşi, câte unul în fiecare autobuz. Avem şi chitarişti de la grupul Andantino, copii care vor cânta colinde împreună cu noi”, ne-a declarta Ionuţ Glăvan, unul dintre organizatori.

Moşii au fost primiţi cu colinde şi cu ropote de aplauze, iar copii le-au spus ce îşi doresc să găsească sub brad de Crăciun. Cei doi simpatici Moşi le-au spus prichindeilor că vor reveni în casele lor peste doar două zile, aşa că trebuie să fie răbdători. Pentru a face însă aşteptarea mai uşoară, Moşii le-au oferit deja copiilor pungi cu dulciuri şi fructe.

 “Autobuzele se vor plimba până la ora 19,00 prin oraş şi cred că toţi copii care se vor urca în autobuz vor primi câte ceva de la Moş Crăciun”, ne-a explicat Genica Totolici, directorul Transurb Galaţi.  

Este al cincilea an în care Centrul de Iniţiativă Comunitară organizează astfel de evenimente. Autobuzele vor circula prin oraş şi în zilele viitoare, chiar dacă Moş Crăciun va pleca în această seară în Laponia pentru a pregăti noi daruri pentru copii cuminţi. 

Citit 1351 ori Ultima modificare Vineri, 23 Decembrie 2016 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.