UPDATE | INCENDIU devastator într-un CLUB din Capitală. Mai multe persoane au fost rănite. Ce a DECLARAT șeful statului
Foto: Sursa foto: ISU București

UPDATE | INCENDIU devastator într-un CLUB din Capitală. Mai multe persoane au fost rănite. Ce a DECLARAT șeful statului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă, 21 ianuarie, în jurul orei 4,00, la clubul Bamboo din Capitală, a informat Digi24 TV. Pompierii au activat Planul roșu de intervenție. 38 de persoane au fost aduse inițial la spitalele din București. 21 dintre acestea au fost transportate de ambulanțe, 17 au mers cu mijloace proprii. Clubul Bamboo nu avea toate actele în regulă pentru autorizație de funcționare. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

VEZI în format LIVE TEXT desfășurarea evenimentelor - CLICK AICI PENTRU DETALII

Sursa foto: Departamentul pentru Situații de Urgență

"La 64 de săptămâni de la incendiul din Colectiv, istoria se repetă și un nou club din București este mistuit de flăcări. Din fericire, nu sunt răniți grav, însă se putea întâmpla o nouă tragedie. Cum de mai e posibil așa ceva după toate cele întâmplate?", a transmis Asociația Colectiv GTG 3010, pe Facebook.

UPDATE, 10,30 | Presedintele Klaus Iohannis afirmă că, în ceea ce privește incendiul din clubul Bamboo, se pare că regulile și legile au fost încălcate, adăugând că, până nu se va înțelege că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol.

”În incendiul din clubul bucureștean nu și-a pierdut viața, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporții. Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înțelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol. Le doresc însănătoșire grabnică celor răniți și mulțumesc salvatorilor!”, a transmis pe Facebook Klaus Iohannis.

VEZI AICI DECLARAȚIA ȘEFULUI STATULUI

Citit 2790 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017 11:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.