UPDATE AVARIE CET | Peste 1.100 de apartamente, în frig

UPDATE AVARIE CET | Peste 1.100 de apartamente, în frig
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE, ora 11,00 După-amiază va fi reluată furnizarea de apă caldă și căldură în cartierul Micro 17, dau asigurări reprezentanții Electrocentrale, care ne-au declarat că lucrările de reparații vor fi încheiate după prânz. „Am preferat să lucrăm astăzi pentru că în zonă sunt două școli și două grădinițe care sunt alimentate cu energie termică de la unul dintre cele trei puncte termice închise. Nu am vrut să intervenim în cursul săptămânii pentru că ar fi afectat copiii”, ne-a declarat Ion Stanciu, șef Serviciu Mentenanță din cadrul Electrocentrale.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sunt afectate trei puncte termice care alimentează 1.120 apartamente branșate și locuite din 11 asociații de proprietari


Mii de gălățeni, din cartierul Micro 17, au rămas, în această dimineață, fără căldură și apă caldă din cauza unei avarii la rețeaua Electrocentrale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Calorgal, Mihai Costache, sunt afectate trei puncte termice care alimentează 1.120 apartamente branșate și locuite din 11 asociații de proprietari din cartierul menționat.

„Calorgal SA va relua furnizarea de agent termic la parametrii normali în zonele afectate deîndată ce vor fi încheiate lucrările de reparații la magistrala SC Electrocentrale SA”, a precizat reprezentantul Calorgal.

Vom reveni.

Citit 4485 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.