Activitatea a 56 de societăţi, SUSPENDATĂ de poliţiştii locali

Activitatea a 56 de societăţi, SUSPENDATĂ de poliţiştii locali
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Anul trecut, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Persoanelor au organizat 67 de acţiuni şi au constatat 18 fapte cu caracter penal. Oamenii legii au aplicat 1.062 de sancţiuni contravenţionale, în sumă de 163.650 de lei. În unele cazuri s-a luat măsura complementară de confiscare a mărfurilor, valoarea estimată a acestora fiind 14.053 de lei. Totodată, a fost suspendată activitatea la 56 de societăţi comerciale.

În cadrul acţiunilor, au fost confiscate, de pe raza municipiului Galaţi, 240 kilograme de  peşte, 22 de kilograme de carne şi 306 litri băuturi alcoolice, de la diferite persoane care efectuau acte de comerţ în alte locuri decât cele special amenajate şi fără a deţine documente care să justifice provenienţa, calitatea şi termenul de valabilitate al acestora.

„Şi în 2017 poliţiştii locali din cadrul acestui serviciu au în atenţie eradicarea comerţului ilicit şi identificarea comercianţilor care vând marfă fără acte de provenienţă. Angajaţii Poliţiei Locale urmăresc totodată, cum se desfăşoară comerţul stradal, accent punându-se pe aleile de acces în pieţele agroalimentare, comercianţii fiind îndrumaţi să-şi vândă produsele în cadrul pieţelor. De asemenea, se are în atenţie depistarea produselor alimentare cu termenul de garanţie depăşit sau a celor vândute în condiţii improprii”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Citit 1604 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2017 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.