Industria unde salariile ajung la mii de euro lunar. Din culisele unui studio videochat din Galați

Industria unde salariile ajung la mii de euro lunar. Din culisele unui studio videochat din Galați
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Noile tendințe ce se observă pe piața locurilor de muncă arată că mediul online oferă unele dintre cele mai atractive joburi, pe lângă faptul că și numărul acestora este deosebit de mare. În condițiile în care cele mai multe salarii din România se învârt în jurul a câteva sute de dolari lunar, există și un job în care venitul poate depăși cu mult peste 1.000 de dolari lunar. Este vorba despre videochat. Pentru a înțelege mai multe despre această industrie și cum funcționează am intrat în culisele unui studio videochat din Galați.

Spațiu de lucru impresionant

Primul lucru ce iese în evidență atunci când se intră în cadrul acestui studio videochat din Galați, cunoscut și sub denumirea de NightProwl Studio, este luxul și eleganța prezentată. Cu alte cuvinte, spațiul de lucru este unul în care oricine și-ar dori să lucreze și care te face să vii în fiecare zi la serviciu cu zâmbetul pe buze.

Totuși, sunt câștigurile atât de mari în videochat?

Conform echipei de la acest studio videochat din Galați, videochatul este și va fi un domeniu în plină creștere. Motivul? Ei bine, se pare că nevoia de a socializa pe care o au oamenii este una care nu va dispărea niciodată.

Practic, videochatul exact asta și înseamnă - o formă de socializare, ce-i drept din spatele unei camere web, dar care este foarte folosită, mai ales în rândul străinilor.

Din acest motiv, popularitatea acestei meserii a cunoscut o creștere exponențială, direct proporțională cu dezvoltarea mediului online și cu profesionalismul de care se dă dovadă.

Cum poți ajunge să fii model?

Aici este probabil și partea cea mai interesantă. Foarte multă lume crede că astfel de câștiguri sunt foarte greu accesibile, iar multe dintre tinerele care ar putea să fie modele se descurajează din start spunând că „videochatul e prea greu pentru mine”, „nu arăt suficient de bine”, „chiar nu am experiență deloc”, „nu aș avea nici o șansă”.

Ei bine, nici una dintre gândurile menționate anterior nu sunt adevărate. Deși mai toți angajatorii pe care-i întâlnim în prezent cer experiență, acest studio videochat din Galați pune un foarte mare accent pe formarea modelelor, lucru considerat a fi mult mai performant.

Cu alte cuvinte, o fată dornică să fie model nu trebuie decât să își dorească cu adevărat acest lucru, să fie deschisă și să vrea să învețe. Pe de altă parte, poate că aspectul fizic este important, însă câteva kilograme în plus sau în minus nu vor dezavantaja nici o tânără la interviu.

Este important să prezinte atitudinea potrivită, să cunoască limba engleză la nivel mediu (admiratorii cu care vor interacționa sunt exclusiv din străinătate), iar de restul aspectelor se ocupă NightProwl Studio.

Salarii de mii de euro lunar

Da, pare incredibil, însă acestea sunt adevăratele câștiguri înregistrate de un model, ce-i drept cu puțină experiență. Fetele care reușesc să-și atragă admiratori, să iubească ceea ce fac și stăpânesc arta conversației sunt de neoprit în acest domeniu.

Așadar, acestea sunt doar câteva detalii din spatele acestui studio videochat din Galați, fiind recunoscut ca unul dintre cele mai performante din țară.

Persoanele care doresc să afle mai multe detalii despre această meserie sau orice altceva legat de videochat, o pot face folosind următoarele date de contact:

NightProwl Studio

0758 34 35 36

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.nightprowl.ro

(P)

Citit 9442 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2017 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.