Bătaie între clienţi şi agenţii de ordine într-un club de fiţe din Galaţi

Bătaie între clienţi şi agenţii de ordine într-un club de fiţe din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre cele mai bine cotate cluburi din Galaţi a fost, în noaptea de sâmbătă spre duminică, scena unui scandal între clienţi şi forţele de ordine angajate să păzească localul.

Totul ar fi pornit de la o notă de plată pe care un grup de tineri ar fi refuzat să o achite. Poliţia şi ambulanţa au fost chemate la faţa locului, doi dintre cei implicaţi în scandal fiind acum cercetaţi penal.

Noaptea de petrecere s-a încheiat cu pumni pentru şase tineri din Galaţi, care au petrecut într-unul dintre cele mai bine cotate cluburi din oraş. Distracţia a luat o turnură neaşteptată aproape de zorii zilei de duminică, când, după ce au chefuit bine, tinerii au primit nota de plată. Li s-ar fi apărut că preţul total pe care trebuiau să îl achite pentru consumaţie ar fi fost cam piperat şi că nu ar fi reflectat întocmai ce au băut cât au stat la club, aşa că s-au ridicat de la masă şi au ieşit din incintă. În parcare, însă, au dat nas în nas cu agenţii de pază, anunţaţi că un grup de clienţi ar fi refuzat să achite nota. În faţa clubului s-a încins bătaia, dintre cei şase tineri, doi, unul de 28 de ani şi unul de 30 de ani, fiind cei mai aprinşi în disputa cu angajaţii companiei de securitate. A fost nevoie de intervenţia poliţiei, dar şi a ambulanţei, existând bănuieli că printre cei implicaţi ar fi fost şi răniţi.

"Un tânăr în vârstă de 30 de ani a acuzat că ar fi fost lovit şi tăiat, dar echipajul ajuns la faţa locului a constatat că acesta nu prezenta leziuni, astfel că nu a fost necesară transportarea la spital", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Nu la fel de simplu s-a încheiat bătaia din punct de vedere legal. Poliţiştii Secţiei 5 i-au amendat pe cei doi clienţi, în baza Legii 61, întocmindu-le şi dosar penal pentru tulburarea ordinii publice, lovire, dar şi distrugere, deoarece ar fi vandalizat o maşină a firmei de pază. Suse din cadrul anchetei ne-au confirmat că tinerii şi-ar fi declarat deja intenţia să achite pagubele, astfel că este posibil să scape de acuzaţia de distrugere.

Citit 4122 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2017 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.