Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
7 comentarii

Unii gălăţeni au dus prea departe spiritul protestelor contra guvernului Grindeanu şi a Ordonanţei 13. Esenţa manifestărilor din toată ţara a fost tocmai lipsa discriminării în faţa legii, adică legea să fie una pentru toţi. Or, unii au înţeles exact pe dos.

În faţa unei cârciumi din cartier din zona Liceului Nr. 3 din Galaţi, pe plăcuţa cu meniul zilei, scoasă în stradă, scria mare, cu creta, "Nu servim PSD-işti". Întrebarea e cum îi deosebeau barmanul sau patronul pe clienţi, îi ascultau la doctrină? Sesizaţi, poliţiştii au venit şi, după vreo jumătate de oră, anunţul a fost şters. Aşa era şi normal!

Citit 14663 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2017 18:14

7 comentarii

 • postat de anonimul galatean Luni, 06 Februarie 2017 20:47 89.136.6.*** Link la comentariu
  0
  1

  Unde este,, spiritul religios al romanilor,,,piosenia pe care o manifestam la fiecare sarbatoare , crucile lungi si adanci de la fiecare biserica,bunatatea poporului cu care iesim in fata in mod ipocrit de fiecare data.Acestea toate de fapt sunt niste manifestari de pup-in ....... pentru Dzeu.La fiecare cruce se cere cate ceva. Uitam ca acolo sus nu mai este nici Dragnea nici Iohannis acolo este cineva sau ceva pe care nu poti sa-l minti sau mai rau sa-l prostesti cu rominismele noastre.

  Raportează
 • postat de Ciprian Luni, 06 Februarie 2017 07:14 5.13.242.*** Link la comentariu
  1
  2

  Mai ales la vin rosu.....sunt pătați. Și încearcă sa păteze și pe alții. bună cu o găleată mai cu un ulei.zahar......

  Raportează
 • postat de Eu Luni, 06 Februarie 2017 06:38 83.110.193.*** Link la comentariu
  0
  8

  Simțul ironiei si mai ales capacitatea de a te autoironia caracterizează mințile. ...... înzestrate, cel puțin. Carciumarul a făcut haz de necaz într-un mod care face să zâmbească un om liber în gândire, ceea ce nu e cazul în situația de față. Ne îmbrăcăm în culori închise, suntem săraci, prosti ca noaptea majoritatea, ne dușmanim, ne dăm cu parii în cap în intersecții,etc. Si asa reacționăm la o biată glumă. ....

  Raportează
 • postat de Virgil Luni, 06 Februarie 2017 02:35 5.13.195.*** Link la comentariu
  0
  7

  Democraţia pentru unii, din pacate mulţi, înseamnă libertatea prost înţeleasă de a face orice, cu un aer de superioritate faţă de cei pe care îi deranjezi sau îi privezi de anumite lucruri, la care au cu toţii dreptul în mod egal.
  Dupa comunism ne-am pierdut increderea unii in altii, in prieteni, in vecini, in omul de linga noi.

  Raportează
 • postat de MAN Duminică, 05 Februarie 2017 22:42 79.116.101.*** Link la comentariu
  6
  21

  Este periculos sa primesti PSD-isti pe proprietatea ta ! Poti sa o patesti urat, sa ajungi sa le platesti chirie ! SCUMPA !

  Raportează
 • postat de MAN Duminică, 05 Februarie 2017 22:30 79.116.101.*** Link la comentariu
  7
  20

  Patronul cred ca are dreptul sa serveasca pe cine vrea ! "Corectitudinea politica" este un bulshit al celui rau, o ineptie. Daca eu nu vreau sa primesc PSD-isti la mine acasa, cine ma poate obliga ? Carciuma este proprietatea lui !

  Raportează
 • postat de crystal Duminică, 05 Februarie 2017 18:28 95.76.32.*** Link la comentariu
  7
  18

  Tovarase Cristinel Luca , PSD este un partid de hoti cy foarte usoare de prezis actiuni si intentii . Orice roman il stie de la revolutie incoace.
  Ordonanta a fost abrogata cu o alta ordonanta care si asta deja are o linie care este neconstitutionala.
  Si ca rahatul sa fie si mai parfumat, guvernul a depus deja un proiect de lege la secretariat in care tot se vrea aplicat la tinta un scop dar pe ocolite ,singurul lucru care sarea in ochi, partea cu acei 200000 roni nu a fost readaugata .
  Hotii vor sa scape cu orice chip si nu se vor lasa pana nu vor crea portitele necesare (legale)
  Mai informati-va ce se intampla acum si oamenii contnua sa protesteze pe buna dreptate impotriva ciumei rosii.
  Omul este liber sa nu serveasca anumite persoane daca asa crede de cuviinta, in aceeasi masura in care in anumite carciumi din occident nu sunt serviti romani in general.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.