INCENDIU la un service auto din Galați
Foto: Sursa foto: Arhiva ISU Galaţi

INCENDIU la un service auto din Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pompierii gălăţeni au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un service auto de pe Bulevardul George Coşbuc. La faţa locului, pompierii au constatat că în incinta service-ului erau şi trei maşini, una dintre ele fiind, cel mai probabil, şi sursa producerii incendiului.

„Apelul a fost dat la ora 5,00. Service-ul a ars în proporţie de 80 la sută, fiind distruse aproximativ 50 de cauciucuri, scule şi accesorii. Două dintre cele trei autoturisme din service, un Volkswagen şi un Chevrolet, au ars în totalitate, iar un BMW seria 5 s-a ales cu caroseria degradată din cauza efectului termic. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt-circuit la unul dintre autoturismele din service”, ne-a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Incendiul s-a extins şi la o clădire din zonă, dar intervenţia promptă a militarilor a făcut ca pabugele la acoperişul respectivei clădiri să fie minime. La faţa locului au fost prezente cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD.

Incendiul nu s-a soldat cu victime, iar pagubele nu au fost încă evaluate.

Citit 16877 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2017 23:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.