Gălăţeni SALVAȚI în ultima clipă din GERUL năprasnic

Gălăţeni SALVAȚI în ultima clipă din GERUL năprasnic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trei bărbaţii au ajuns la Urgenţe în cursul nopţii de luni spre marţi, din cauză că gerul năprasnic le-a pus în pericol sănătatea şi chiar viaţa. Doi dintre ei, un tânăr de numai 27 de ani şi un bătrân de 74 de ani, nu aveau adăpost şi îşi făceau veacul prin scările blocurilor, riscând să moară de frig.

Locatarii au fost cei care au sesizat autorităţile. "Am fost solicitaţi să intervenim pentru un tânăr de 27 de ani şi un bătrân de 74 de ani, hipotermici. Echipajele le-au acordat primul ajutor, după care i-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean", ne-a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

După ce au primit îngrijiri şi au fost stabilizaţi, cei doi bărbaţi fără acoperiş deasupra capului au fost duşi la Centrul Persoanelor fără Adăpost.

Tot la Urgenţe a ajuns, în aceeaşi noapte, un gălăţean de 56 de ani, căruia gerul cumplit i-a provocat degerături la degetele mâinii stângi. Bărbatul a primit de asemenea asistenţă medicală, după care a fost îndrumat la adăpostul Primăriei.

Citit 1394 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2017 23:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.