14 zile în stradă | MANIFESTAȚIILE anti-Guvern continuă la Galaţi (FOTO)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Florin Răvdan

14 zile în stradă | MANIFESTAȚIILE anti-Guvern continuă la Galaţi (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

De ziua îndrăgostiţilor, câteva zeci de gălăţeni au ieşit din nou în stradă, în faţa Prefecturii, pentru a-şi striga nemulţumirile faţă de Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

"E deja a 14-a zi în care ies în stradă şi pot spune că nu am mai văzut atâta indolenţă din partea unui Guvern. Nu ţin cont deloc de părerea oamenilor. Tot spun că ei au fost aleşi. Da, dar nu ca să fure!", ne-a spus un protestatar. 

Printre lozincile preferate s-au numărat, iarăşi, "PSD, ciuma roşie", "Vrem şcoli şi spitale, nu fapte penale" şi "Fie vreme bună, fie vreme rea, noi aici vom striga: Jos Corupţia!". Printre protestatari s-au regăsit, însă, şi două doamne care au ieşit să susţină cabinetul Grindeanu. Manifestaţia a rămas, însă, una paşnică, iar cele două gălăţence au fost ignorate de grupul de protestatari. 

În mulţime am găsit şi un cuplu de îndrăgostiţi, care a ales să sărbătorească Valentine's Day protestând. "Cu siguranţă nu vom uita această zi a îndrăgostiţilor niciodată. Vom continua să ieşim în stradă", ne-au spus cei doi tineri. 

Protestele continuă şi zilele următoare.

Citit 4622 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2017 19:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.