MĂRȚIȘOARE poliţiste pentru frumoasele Galaţiului. Care au fost cele mai tinere sărbătorite
Foto: Foto Poliția Transporturi

MĂRȚIȘOARE poliţiste pentru frumoasele Galaţiului. Care au fost cele mai tinere sărbătorite
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cu o floare se face primăvară, este premiza de la care au pornit, ieri, oamenii legii din Galaţi, care au făcut un veritabil tur de forţă pentru a le oferi femeilor de toate vârstele simbolul celui mai îndrăgit anotimp.

Poliţiştii gălăţeni au marcat în forţă prima zi a primăverii, aflându-se în mijlocul doamnelor şi domnişoarelor de toate vârstele, pentru a le oferi deopotrivă flori, felicitări şi sfaturi preventive. Pe străzile Galaţiului, la şcoli sau în staţiile CFR, oamenii legii au fost prezenţi înarmaţi cu zâmbete şi câte un simbol pentru reprezentantele sexului frumos. Cum o călătorie cu trenul poate deveni mai frumoasă şi mai puţin plictisitoare alături de un mărţişor, poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi au fost în staţiile CFR de pe raza tuturor judeţelor de competenţă, respectiv Galaţi, Brăila, Buzău şi Vrancea, unde le-au întâmpinat pe doamne şi domnişoare cu un mărţişor şi un pliant cu sfaturi care să le ferească de necazuri la drum lung.

La fel de politicoşi au fost şi poliţiştii de la Circulaţie, care la primele ore ale dimineţii s-au postat în zona Potcoava de Aur, pentru a le "amenda" pe şoferiţe cu o floare.

Cu tolba de mărţişoare preventive au umblat şi poliţiştii de la Ordine Publică şi cei de proximitate, care au poposit, pentru eleve, mămici şi bunici, la CNVA, Colegiul Pedagogic şi Şcoala Nr. 29.

Nici poliţiştii locali nu s-au lăsat mai prejos şi au luat cu asalt Maternitatea "Buna Vestire". Armele din dotare au fost florile şi mărţişoarele, împărţite tuturor doamnelor şi domnişoarele, fie că a fost vorba de paciente sau de cadre medicale. Pacientele, emoţionate, au mărturisit că soţii lor nu au reuşit să ajungă cu mărţişoare, aşa că acţiunea poliţiştilor a fost binevenită. "Anul acesta, am vrut să le arătăm aprecierea tuturor doamnelor care lucrează într-un loc special, unde se dă viaţă. Le-am oferit mărţişoare şi fetiţelor nou-născute, primele din viaţa lor", ne-a spus Petrică Hahui, directorul Poliţiei Locale Galaţi.

Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu:

Citit 3546 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2017 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.