ATENȚIE pe unde treceţi strada! Traversatul pe scurtătură aduce amenzi

ATENȚIE pe unde treceţi strada! Traversatul pe scurtătură aduce amenzi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Peste 200 de gălăţeni au fost amendaţi în ultima săptămână, pentru că au traversat prin alte locuri decât cele permise. 209 este numărul exact al sancţiunilor pe care le-au primit pietonii care au fost surprinşi scurtând drumul, această categorie de participanţi la trafic fiind cea mai vizată de acţiunile poliţiştilor rutieri. Pe locul al doilea au fost şoferii iubitori de viteză, 102 fiind amendaţi pentru depăşirea limitei legale.

Nici cei care au fost depistați fără centură de siguranţă nu au scăpat uşor, 81 de şoferi şi pasageri intrând în posesia unui proces verbal de contravenţie. Şoferii prinşi puţin băuţi şi cei care vorbeau la telefon în timp ce conduceau întregesc topul celor mai amendaţi.

Numărul total al amenzilor date pe linia rutieră în Galaţi în săptămâna precedentă este de 804, cu o valoare însumată de 130.280 lei. 71 de conducători auto au fost lăsaţi fără permise, în timp ce 32 au predat certificatele de înmatriculare. În şapte situaţii, cei care au greşit s-au ales cu dosare penale. Poliţiştii au deschis anchete pentru două cazuri de conducere fără permis şi cinci de şofat sub influenţa alcoolului. 

Citit 1438 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2017 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.