CURS ACREDITAT ANC - COMPETENŢE ANTREPRENORIALE

CURS ACREDITAT ANC - COMPETENŢE ANTREPRENORIALE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UNIVERSITATEA DANUBIUS GALAȚI prin Danubius International Business School, organizează programul de formare – SPECIALIZARE COMPETENȚE ANTREPRENORIALE

Programul de specializare se va desfășura în perioada 26 aprilie - 10 mai a.c., cu începere de la orele 14.00, la sediul Universității Danubius (b-dul Galați nr. 3, sala B2, parter). Invitații acestui program sunt antreprenori de succes care vor împărtăși participanților experiența în inițierea și dezvoltarea propriei afaceri.

Printre invitați amintim:

dl. Ștefan Popa – fondator Agress Business SRL

dl. Aurelian Constantin – fondator Lexexpert Audit SRL

dl. Marian Filimon – Prim-Vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR),

dl. Corneliu-Andy Pușcă - Rector al Universității Danubius Galați

d-na Alina Beatrice Răileanu - Director Danubius International Business School

dl. Cătălin Mustață – consultant proiecte Danubius International Business School

dl. Cătălin Poalelungi – consultant marketing

d-na Florentina Pușcă – avocat, Casa de avocatură - Pușși Asociații

Programul de formare va avea ca lector pe d-na Conf. Univ. Dr. Carmen Sîrbu Doctor în contabilitate Formator certificat ANC, specialist și practician cu experiență relevantă în domeniul antreprenorial

 

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor persoanelor care doresc să pornească o afacere dar și persoanelor care își desfășoară activitatea în cadrul unei organizații și sunt interesate să își îmbogățească cunoștințele cu privire la administrarea unei companii.

Cursul se adreseaza tuturor celor care vor sa aplice pentru Programul "Start-up Nation Romania” (stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii), asigurandu-le, astfel, obtinerea a 10 puncte suplimentare in procesul de evaluare a planului de afaceri.

De ce să particip la acest program?

La finalul programului de formare, participanții vor fi capabili:

·         să identifice oportunitățile existente pe piață și sursele de finanțare pentru dezvoltarea propriei afaceri;

·         să identifice prioritățile organizației, să planifice și să organizeze propria activitate, cât și a celor din subordine;

·         să întocmească un plan de afaceri;

·         să aibă capacitatea de a pune ideile în practică, urmărind rezultatele propuse inițial;

·         să-și însușească competențele antreprenoriale, atitudinile de lider și să conștientizeze valorile etice care susțin comportamentele de conducere.

De asemenea, se doreste conceperea unei platforme de business care sa faciliteze relationarea dintre viitorii antreprenori, antreprenori si mediul academic. Platforma va contine toate resursele necesare initierii unei afaceri sau dezvoltarii unei afaceri existente.

 

Durata de pregatire: 60 de ore

CERTIFICAT DE SPECIALIZARE A.N.C. pentru ocupatia - Competente antreprenoriale

Competente dobandite in domeniul antreprenorial

CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de UNIVERSITATEA "DANUBIUS"

 

Tarif de participare: 850 lei/ participant (inclusiv TVA) pentru 10 zile

Tariful cuprinde participarea la programul de formare, certificare ANC, materiale informative, pauză de cafea.

 

Pentru studenții sau absolvenții Universității Danubius Galați, tariful de participare va fi de 700 lei/participant (inclusiv TVA) pentru 10 zile.

 

Rezervarea locului se face în baza FORMULARULUI DE INSCRIERE, transmis până cel mai târziu vineri, 21 aprilie 2017 la Secretariatul Universității Danubius, fax 0372361292, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (nr. telefon 0372361250, 0372361251)

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Laura KOVÁCS, tel. 0372361173, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Purtator de cuvant - Universitatea "Danubius",

 

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 

(P)

Citit 2176 ori Ultima modificare Marți, 04 Aprilie 2017 17:59