ACCIDENT rutier GRAV între Piscu şi Vameş

ACCIDENT rutier GRAV între Piscu şi Vameş
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un grav eveniment rutier a avut loc în seara celei de-a doua zi de Paşte, pe DN 25, între localităţile Piscu şi Vameş. Din câte se pare, un bărbat care se deplasa pe carosabil, nu a fost observat de şoferul unui TIR, care l-a acroşat, provocându-i leziuni extrem de grave. Medicii de pe ambulanţa solicitată prin 112 au constatat că pietonul lovit de maşina de mare tonaj era într-o stare extrem de gravă, impactul cu vehicolul şi cu asfaltul provocându-i leziuni dintre cele mai serioase.

"Era vorba despre un bărbat de circa 60 de ani, care prezenta multiple traumatisme şi fracturi. A fost stabilizat şi transportat la Spitalul de Urgenţă, unde, în ciuda manevrelor de resuscitare, a decedat", ne-a declarat dr. Domnica Ursu, directorul medical al SAJ Galaţi.

Poliţiştii l-au testat pe şoferul TIR-ului, un cetăţean de Republica Moldova, şi au constatat că acesta nu băuse înainte de a se urca la volan. Ei au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele accidentului, efectuând verificări şi pentru a stabili identitatea pietonului lovit, întrucât la momentul accidentului acesta nu avea niciun document asupra sa.

Citit 14058 ori Ultima modificare Marți, 18 Aprilie 2017 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.