O nouă grevă a angajaţilor Gărzii de Mediu

O nouă grevă a angajaţilor Gărzii de Mediu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sindicaliştii din Garda Naţională de Mediu au anunţat că astăzi, 26 aprilie, între orele 14,00 şi 16,00, vor face o nouă grevă de avertisment, ca urmare a neegalizării salariilor între salariaţii gărzii de mediu şi cei ai gărzii forestiere. "Deşi doamna ministru Graţiela Gavrilescu ne-a promis că se vor lua măsuri, dat fiind că avem şi noi atribuţii de monitorizare, control  şi inspecţie, nimic nu s-a schimbat. Astfel, vom declanşa această grevă de avertisment, iar în intervalul orar menţionat nu vom lucra cu publicul în niciun comisariat al gărzii de mediu la nivel naţional", se arată în informarea trimisă de Sindicatul Naţional al Gărzii de Mediu. De asemenea, nu vor fi efectuate nici acţiuni specifice în timpul orelor de grevă. Angajaţii Gărzii de Mediu au mai protestat de două ori în acest an, tot din cauza salariilor mici.

Citit 3171 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Aprilie 2017 12:01

1 comentariu

 • postat de Galatean
  Miercuri, 26 Aprilie 2017 13:40
  Ce fac acesti salariati de la mediu in folosul comunitatii!?

  Poluare si mizerie in tot orasul, praf in suspensie de'l simti in nas si in mucusul din batista, canalizarile put mai ales dimineata, gunoaie peste tot, ca-i din vina cetatenilor sau a societatii Ecosal, nu se vede actiunea mediuluil, legala fireste....

  Mai mult, lucru simplu, lipsesc WC-urile in diferite puncte aglomerate ale orasului, oameni surprinsi pe strada in iminenta de a merge la toaleta, se duc in tufisuri sau dupa constructii, in brava civilizatie galateana la care mediul protejat nu este protejat de cei platiti sa-i poarte de grija!

  Mergi cucoana de la mediu care ceri bani stand la taclale si la cafele la birou, in piata de gros de pe Basarabiei sa vezi cum baronul care era sa-l striveasca troleul mai ieri, sef la piete pus pe viata, a inchis WC-urile care deserveau piata, de parca ar fi proprietatea lui, urma sa scrie pe usi ca se face inventar,SIC!, si as vrea sa te prinda nevoia aia mare sa vad unde te duci sa te dihoci, si sa te speli pe mani in mod civilizat!???

  Ce masuri ia mediul vostru impotriva sicietatilor de constructii care lucreaza haotic producand gunoaie, praf, zgomot si necazuri cetatenilor?!!

  Si vreti salarii, da!!!????

  La munca!

  SICTIR!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.