Frontieră închisă, sâmbătă, timp de cinci ore

Frontieră închisă, sâmbătă, timp de cinci ore
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sâmbătă, 29 aprilie, Punctul de Trecere a Frontierei Oancea va fi închis în intervalul orar 6,00 – 11,00. Şi asta pentru că activitatea postului vamal ”Cahul” (Republica Moldova) va fi sistată, ca urmare a faptului că Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor (Republica Moldova) va efectuarea lucrări de reparaţie a trotuarului podului dintre posturile vamale Cahul (Republica Moldova) şi Oancea (România).

Poliţia de Frontieră din Republica Moldova a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi cu privire la acesta aspect. Astfel, în intervalul orar specificat, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi recomandă participanţilor la trafic să folosească celelalte puncte de frontieră existente la graniţe cu Republica Moldova: P.T.F. Galaţi - jud. Galaţi, P.T.F. Albiţa - jud. Vaslui sau P.T.F. Sculeni - jud. Iaşi.

“Vă informăm că la reluarea activităţii în Punctul de Trecere a Frontierei Cahul (Republica Moldova) conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi va dispune toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control eficient şi operativ, menţinând contactul permanent cu autorităţile de frontieră moldovene în acest sens”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Citit 2805 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Aprilie 2017 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.