Nu vă ALARMAȚI, există soluţii! Din ce motiv se va ÎNCHIDE un SUPERMARKET din Galaţi

Nu vă ALARMAȚI, există soluţii! Din ce motiv se va ÎNCHIDE un SUPERMARKET din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Gălăţenii care aveau programate cumpărături la magazinul Lidl situat pe strada Nicolae Mantu, nr.67 vor trebui să-şi revizuiască planurile. Asta pentru că, în zilele de 23 şi 24 mai supermarketul din Micro 13 se va închide, compania dorind să realizeze o serie de lucrări de reamenajare şi îmbunătăţire a funcţionalităţii magazinului. Investiţiile sunt menite să îmbunătăţească experienţele clienţilor în timpul cumpărăturilor, printr-un cadrul mai modern şi mai apropiat de dorinţele cumpărătorilor.

„În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb şi negru, pentru o lizibilitate sporită”, precizează compania. În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte economisirea de energie, dar şi funcţionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienţii să găsească mai uşor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale", se mai arată în comunicatul companiei.

Cât timp magazinul din Micro 13 va fi închis, există o soluţie: Pe durata lucrărilor de modernizare a unităţii, gălăţenii îşi vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, de pe Strada General Ioan Dragalina, Nr. 1 și de pe Strada Oltului, Nr. 3. O altă veste bună este că, de la redeschiderea de joi, 25 mai, şi până duminică, 28 mai, magazinul Lidl de pe Strada Nicolae Mantu, Nr. 67 îi va aştepta pe clienţi cu oferte speciale şi cu reduceri.

Citit 16476 ori Ultima modificare Marți, 16 Mai 2017 13:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.