ȘOFERII GĂLĂȚENI sfidează pericolul. Ce spun poliţiştii

ȘOFERII GĂLĂȚENI sfidează pericolul. Ce spun poliţiştii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Şoferii care depăşesc viteza legală, nu poartă centura sau taie calea altor maşini ori a pietonilor se numără cu sutele în judeţul Galaţi. Dovadă stau ultimele rezultate ale controalelor în trafic făcute de poliţiştii rutieri, care au constatat, cel puţin în ultimele zile, că în Galaţi se sfidează regulile la orice pas. În consecinţă, a plouat cu amenzi, date atât conducătorilor auto nedisciplinaţi, cât şi pietonilor, campioni fiind vitezomanii, în număr de 346, urmaţi de cei pentru care centura de siguranţă este un simplu element de decor al maşinii.

43 este numărul şoferilor sancţionaţi pentru neacordare de prioritate, în timp ce 119 pietoni au încasat amenzi deoarece au traversat neregulamentar. Valoarea totală a amenzilor date într-o săptămână la Galaţi depăşeşte suma de 290.000 de lei, 96 de şoferi primind ca "bonus" şi reţinerea carnetului de conducere.

În cinci cazuri, abaterile au avut caracter penal şi s-au concretizat în tot atâtea dosare, trei pentru conducere fără permis şi două pentru şofat sub influenţa alcoolului.

Citit 1497 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2017 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.