Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
2 comentarii

Şoferii care depăşesc viteza legală, nu poartă centura sau taie calea altor maşini ori a pietonilor se numără cu sutele în judeţul Galaţi. Dovadă stau ultimele rezultate ale controalelor în trafic făcute de poliţiştii rutieri, care au constatat, cel puţin în ultimele zile, că în Galaţi se sfidează regulile la orice pas. În consecinţă, a plouat cu amenzi, date atât conducătorilor auto nedisciplinaţi, cât şi pietonilor, campioni fiind vitezomanii, în număr de 346, urmaţi de cei pentru care centura de siguranţă este un simplu element de decor al maşinii.

43 este numărul şoferilor sancţionaţi pentru neacordare de prioritate, în timp ce 119 pietoni au încasat amenzi deoarece au traversat neregulamentar. Valoarea totală a amenzilor date într-o săptămână la Galaţi depăşeşte suma de 290.000 de lei, 96 de şoferi primind ca "bonus" şi reţinerea carnetului de conducere.

În cinci cazuri, abaterile au avut caracter penal şi s-au concretizat în tot atâtea dosare, trei pentru conducere fără permis şi două pentru şofat sub influenţa alcoolului.

Citit 1204 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2017 16:23

2 comentarii

 • postat de Adrian Marți, 23 Mai 2017 11:18 Link la comentariu
  0
  4

  Ar trebui ca Politia Rutiera sa puna radare seara pe Bld. Cosbuc, pe Brailei zona Tribunal spre Centru si pe Faleza Superioara. Se fac intreceri la greu si politia doarme.....

  Raportează
 • postat de Vasile Marți, 23 Mai 2017 07:28 Link la comentariu
  0
  7

  Revin cu o rugaminte: Se pare ca condusul fara permis e sport de masa la Galati. Am putea sti, VLG, cate persoane au fost depistate de la inceputul anului conducand fara permis?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.