Avansări şi diplome de merit de Ziua Poliţiei Locale

Avansări şi diplome de merit de Ziua Poliţiei Locale
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute, în sala de spectacole a Teatrului Muzical „Nae Leonard”, a avut loc ceremonialul dedicat Zilei Poliţiei Locale. În prezenţa a numeroşi invitaţi, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi, Petrică Hahui, a acordat plachete de onoare pentru Primăria Municipiului Galaţi, Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Autoritatea de Ordine Publică Galaţi, dar şi trei plachete onorifice, foştilor directori Costică Turcu - Corpul Gardienilor Publici, Ion Tătaru - Poliţia Comunitară şi Cristian Gîscă - Poliţia Locală. O diplomă post-portem a fost acordată în memoria primului director al Corpului Gardienilor Publici Galaţi, Iulian Chivu.

În aceeaşi zi, patru poliţişti locali care au fost promovaţi în funcţii, în urma susţinerii şi promovării examenelor specifice, şi-au primit gradele corespunzătoare. Alţi 16 angajaţi ai instituţiei au fost recompensaţi cu diplome de merit pentru rezultate foarte bune în activitatea profesională.

Prezent la eveniment, Primarul Municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a înmânat Placheta “Poliţistul anului”, acordată lui Nelu Carp, pentru rezultatele foarte bune obţinute în activitate Poliţiei Locale Galaţi. O altă distincţie a ajuns în acest an la directorul executiv, Ştefan Mărculescu, pentru coordonarea foarte bună a activităţilor de ordine şi siguranţă publică la nivelul municipiului Galaţi. „Ar trebui să fiţi mândri de uniforma pe care o purtaţi, şi să vă dea curajul şi mândria că reprezentaţi o instituţie care veghează ca legea să fie respectată”, le-a spus Ionuţ Pucheanu  celor prezenţi în sală.

De asemenea, 11 poliţişti locali au fost recompensaţi cu diplome acordate cu ocazia Zilei Poliţiei Locale, de Autoritatea de Ordine Publică. „Prin ceea ce fac, oamenii legii sunt tot mai aproape de comunitatea locală, Poliţia Locală Galaţi fiind totodată partener constant al celorlalte instituţii de profil. În continuare, unul dintre obiectivele majore este legat de asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul municipiului,” a declarat Petrică Hahui, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi.

Citit 4986 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2017 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.