Avansări şi diplome de merit de Ziua Poliţiei Locale

Avansări şi diplome de merit de Ziua Poliţiei Locale
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

La sfârşitul săptămânii trecute, în sala de spectacole a Teatrului Muzical „Nae Leonard”, a avut loc ceremonialul dedicat Zilei Poliţiei Locale. În prezenţa a numeroşi invitaţi, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi, Petrică Hahui, a acordat plachete de onoare pentru Primăria Municipiului Galaţi, Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Autoritatea de Ordine Publică Galaţi, dar şi trei plachete onorifice, foştilor directori Costică Turcu - Corpul Gardienilor Publici, Ion Tătaru - Poliţia Comunitară şi Cristian Gîscă - Poliţia Locală. O diplomă post-portem a fost acordată în memoria primului director al Corpului Gardienilor Publici Galaţi, Iulian Chivu.
În aceeaşi zi, patru poliţişti locali care au fost promovaţi în funcţii, în urma susţinerii şi promovării examenelor specifice, şi-au primit gradele corespunzătoare. Alţi 16 angajaţi ai instituţiei au fost recompensaţi cu diplome de merit pentru rezultate foarte bune în activitatea profesională.

Prezent la eveniment, Primarul Municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a înmânat Placheta “Poliţistul anului”, acordată lui Nelu Carp, pentru rezultatele foarte bune obţinute în activitate Poliţiei Locale Galaţi. O altă distincţie a ajuns în acest an la directorul executiv, Ştefan Mărculescu, pentru coordonarea foarte bună a activităţilor de ordine şi siguranţă publică la nivelul municipiului Galaţi. „Ar trebui să fiţi mândri de uniforma pe care o purtaţi, şi să vă dea curajul şi mândria că reprezentaţi o instituţie care veghează ca legea să fie respectată”, le-a spus Ionuţ Pucheanu  celor prezenţi în sală.

De asemenea, 11 poliţişti locali au fost recompensaţi cu diplome acordate cu ocazia Zilei Poliţiei Locale, de Autoritatea de Ordine Publică. „Prin ceea ce fac, oamenii legii sunt tot mai aproape de comunitatea locală, Poliţia Locală Galaţi fiind totodată partener constant al celorlalte instituţii de profil. În continuare, unul dintre obiectivele majore este legat de asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul municipiului,” a declarat Petrică Hahui, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi.

Citit 4562 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2017 19:16

5 comentarii

 • postat de IUSTITIABILUL
  Joi, 25 Mai 2017 18:39
  ACESTI TRANTORI COMUNITARI ANALFABETI, TRANSFORMATI IN ,,POLITIE LOCALA'' PAZICII COMUNITARI'' ADUNATI DE PRIN TOATE INTREPRINERILE DE UNDE AU FOST DATI AFARA; ESRE INCREDIBIL SA LI SE DEA ,,NORMA HRANA DE 900 LEI; DIN BANII CUI?? LA NISTE FIGURI URATE SI PUTUROASE; SUNTEM O TARA DE RASUL LUMII; CINE A FOST CRETINUL ALA CARE A APROBAT INFIINTARE ACESTOR TRANTORI?????????????? , LA MUNCA LA FACUT CURATENIE PE STRAZI; TREBUIE PUSI LA MUNCA CEI DIN ,,POLITIA NATIONALA" CARE STAU TRATORI PRIN BIROURI SAU CRASME IN TIMPUL PROGRAMULUI; SRIGA TOTI SALARII URIASE , CA SA-SI PLIMBE TOTI TRANTORII, CU MASINELE STATULUI, AMANTELE; SUNTEM O TARA DE CACAT,, CHIAR NU VEDE NIMENI CE SE INTAMPLA IN ACEASTA TARA ????? ROMANI TREZITI-VA DIN ADORMIRE ! SUNTEM CONDUSI DE NISTE JIGODII LOCALE SI CENTRALE;
  1
  5
  Raportează
 • postat de marius
  Joi, 25 Mai 2017 16:32
  Si in ce constau meritele?Ce a miscat in bine,in domeniul preventiei,in acest oras?
  1
  4
  Raportează
 • postat de Cinste lor !
  Joi, 25 Mai 2017 14:32
  La ce calitate, activitate si realizari au, merita si o zi de sarbatoare nationala ! Asteptam cu interes !
  1
  3
  Raportează
 • postat de Akbar
  Joi, 25 Mai 2017 13:14
  900 Ron norma lunara de hrana (mai ceva ca la parasutisti), de parca plimbatul cu cascheta in mana prin oras sau turele cu bicicleta electrica pe Faleza Inferioara afecteaza grav sanatatea si necesita aport suplimentar de calorii.
  De cand cu achizitii de Loganuri poate ar trebui si un spor de "sofat". Ca activeaza hemoroizii.
  Mai rariti chiolhanurile si concursurile de tir sau pescuit la care nu va intrece nimeni si mai faceti si ceva treaba, daca nu va suparati.
  2
  12
  Raportează
 • postat de NORDICUL
  Joi, 25 Mai 2017 10:24
  VA/TI PREMIAT INTRE VOI , BISNITA DIN PIETE CU TIGARI ,SI BANDELE DE RAUFACATORI NU II VEDETI HALAL ORDINE SI SIGURANTA PUBLICA .
  5
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.