Vara a venit mai devreme la Grădina Botanică din Galaţi

Vara a venit mai devreme la Grădina Botanică din Galaţi
”Expo Flora - Flori la malul Dunării”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ieri, într-o veritabilă zi de vară, a avut loc, la Complexul Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, vernisajul expoziţiei "Expo-Flora- Flori la malul Dunării". Atât grădina, cât şi muzeul au fost pline de oameni dornici să admire frumoasele flori şi, de ce nu, să şi ia una acasă. Expoziţia este cu vânzare, pornind de la simple buchete, răsaduri, ghivece florale, până la arbori şi arbuşti ornamentali. Nu au lipsit meşterii populari, ale căror aranjamente cu însemne florale au fost apreciate de vizitatori.

“Expo-Flora, Flori la malul Dunării” este o manifestare cu tradiţie pentru secţia Grădina Botanică din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii, în care se reunesc, încă din 1994, instituţii publice şi firme private de specialitate, care prezintă publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite. La cea de a XXII-a ediţie „Expo Flora”, deschisă ieri, Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand cu totul special, reproducând, în miniatură, un parc dendrofloricol.

Expoziţia va continua să îşi încânte vizitatorii până pe 4 iunie. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, în perioada expoziţiei, este următorul: vineri, ora 10,00 - 18,00, sâmbătă-duminică, ora 10,00 - 20,00.

Citit 4145 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2017 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.