Moment de excepţie OK World Wide | Tecuceanul din finala ”Românii au talent”, pe a doua treaptă a podiumului (FOTO şi VIDEO)

Moment de excepţie OK World Wide | Tecuceanul din finala ”Românii au talent”, pe a doua treaptă a podiumului (FOTO şi VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deşi nu puţine au fost vocile care au susţinut că OK World Wide - din care face parte şi Laur (Karbula Lorand), născut în Miercurea Ciuc, dar crescut în Tecuci - merita să câştige „Românii au talent” de la Pro Tv, trupa s-a clasat pe locul al doilea. Voturile publicului desemnat-o câştigătoare pe Lorelai Moșneguțu, pe care cei cinci dansatori s-au grăbit să o felicite.

Vineri seara, 2 iunie, trupa OK World Wide, formată din patru români şi un britanic, venită din Londra, a oferit un nou moment de excepţie: dans, breakdance, acrobaţii, freerunning, parkour, ballance, pe ritmuri populare româneşti şi un steag cu lupul dacic arborat cu mândrie. Pe româneşte au „rupt” scena şi-au ridicat juriul şi publicul în picioare.

„Băieţii aceştia m-au terminat! Sunt atât de buni! Sunt atât de spectaculoşi! A fost un parkour de dans cum rar am văzut! Voi sunteţi aleşii!”, le-a spus Mihaela Rădulescu.

„Am stat şi m-am gândit cum patru mini-daci de-ai noştri au aburit un mini-englez să facă o trupă şi mi-am dat seama că nici măcar nu mai sunteţi originari! A venit prinţul Charles la Sibiu şi a vorbit aproape ca Eminescu în limba română”, a spus, cu umor, Florin Călinescu, întrebându-l pe britanic dacă înţelege ce spune. „Românii au multe fete frumoase!”, a răspuns englezul. „Cam ăsta este şi motivul pentru care vine prinţul în România”, a replicat Călinescu.

Andi Moisescu a ţinut să spună că englezul îşi doreşte să rămână european şi să se întoarcă în România. Cât despre momentul oferit de trupă, era convins că OK World Wide a adus tot „Românii au talent” într-un singur număr!

ȘI IMAGINI VIDEO - CLICK AICI

Citit 3339 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Iunie 2017 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.