O soluţie perfectă pentru la iarnă. Prima Electric îţi ÎNCĂLZEȘTE LOCUINȚA cu doar 3.000 de lei

O soluţie perfectă pentru la iarnă. Prima Electric îţi ÎNCĂLZEȘTE LOCUINȚA cu doar 3.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(45 voturi)

Sistem de încălzire încă nu destul de familiar pentru gălăţeni, dar foarte eficient şi economic, panourile radiante oferite de Prima Electric reprezintă o alternativă reală pentru cei care, în perioada sezonului rece, nu vor mai beneficia căldura furnizată de sistemul public de termoficare.

Un prim avantaj al panourilor Sunjoy şi Prima, din oferta firmei gălăţene Prima Electric, îl reprezintă preţul: sunt mult mai ieftine decât o centrală electrică sau pe gaz: Un pachet pentru încălzirea unui apartament cu două camere se încadrează perfect în suma de 3.000 de lei, adică exact valoarea ajutorului financiar pe care Primăria Galaţi intenţionează să-l acorde foştilor abonaţi ai sistemului de termoficare care vor să-şi instaleze un sistem individual de încălzire. De exemplu, trei panouri Prima (câte unul pentru fiecare cameră şi pentru baie) costă 3.000 de lei. Există şi o altă variantă, pentru încălzire şi apă caldă, compusă din două panouri Prima plus un boiler Ferroli de 80 de litri, tot 3.000 de lei. Până la sfârşitul lunii iunie, Prima Electric oferă pentru produsele cumpărate din magazin şi o reducere de 150 de lei (5%) la achiziţie directă.

Sistemul de încălzire cu panouri radiante mai are alte numeroase avantaje. Panourile se montează simplu şi rapid, pe perete sau pe tavan, fiecare cu termostatul lui, fără deranjul pricinuit, în cazul centralelor, de proiectarea şi instalarea ţevilor pentru toată casa. Foarte important este şi că, datorită consumului mic, panourile sunt alimentate la priză, nemaifiind necesare modificări la reţeaua electrică existentă în apartament. Alte avantaje ale panourilor de la Prima Electric sunt reducerea consumului de energie electrică cu până la 50% faţă de un calorifer electric tradiţional şi faptul că cheltuielile pentru încălzire sunt egale cu cele din cazul unei centrale pe gaz, au o garanţie de 10 ani şi o durată medie de exploatare de 25 de ani.

Panourile Sunjoy oferite de Prima Electric sunt fabricate în Coreea de Sud şi funcţionează după tehnologia Samsung nanosilver cu efect antibacterian combinată cu emisia de ioni negativi pe bază de turmalină, cu efect terapeutic important. Această tehnologie este folosită în 40% din locuinţe în ţări ca Germania, Norvegia şi Suedia.

Şi, să reamintim, se montează simplu şi rapid, cu costuri minime, fără şantier şi fără mizerie, nu necesită aprobări, autorizaţii sau proiect, nu emit gaze, nu consumă oxigen şi elimină igrasia, asigură un confort termic total, fiecare cameră având termostatul ei şi temperatura fiind uniformă în orice colţ al încăperii.

Pentru orice detalii despre lista de preţuri Prima/Sunjoy şi dimensiunile panourilor în funcţie de mărimea camerei, Prima Electric vă aşteaptă la magazinul său de prezentare, situat în Complexul Ţiglina I, între Şcoala de şoferi Star şi alimentara Alex.

(P)

Citit 19543 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2017 10:12