Grătarul ”merge” mai departe. De doi ani, ”Pui la jar”, vizavi de Tribunal

Grătarul ”merge” mai departe. De doi ani, ”Pui la jar”, vizavi de Tribunal
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Încet-încet, uite că „Pui la jar” a împlinit doi ani. Doi ani de când gălăţenii, domni sau doamne, tineri sau mai în vârstă, şi-au făcut un bun obicei, acela de a veni la fast-grill-ul din Ţiglina I, de vizavi de Tribunal, şi de a-şi lua, pentru acasă sau la serviciu, un pui bine rumenit, o mâncare caldă, proaspătă, de calitate. Doi ani de încredere câştigată din partea clienţilor, doi ani de fidelitate şi, totodată, de fidelizare. Pentru că aceia care vin să cumpere de la „Pui la jar” s-au convins că deviza firmei – „Calitatea primează” – nu este o vorbă-n vânt. Iar cei din spatele tejghelei îşi doresc să fie şi în continuare cel puţin la fel de buni ca şi până acum.

Au trecut doi ani în care destule alte firme din Galaţi au avut timp să deschidă şi... să se închidă. Faptul că „Pui la jar” este în continuare în Ţiglina I, alături de prietenii săi, demonstrează o afacere profesionistă, deschisă ca să reziste.

Pornită ca o afacere de familie, „Pui la jar” îşi doreşte să rămână o afacere de familie; acesta este şi unul din motivele pentru care firma nu a „aruncat” cu puncte de lucru în toate cartierele, ci a ales să rămână aici, vizavi de Tribunal, alături de clienţii săi fideli care, de multe ori, vin chiar şi din alte oraşe.

La „Pui la jar”, clientul îşi poate alege ceea ce vrea să mănânce. Că e piept sau pulpă, că sunt aripioare ori ficăţei – acestea sunt rumenite pe grătar, la vedere, fără „surprize” ascunse. Dar „Puiul...” nu are numai pui, aici poţi cumpăra tot ce înseamnă produse la grătar: ceafă, cotlet sau coaste de porc. La comandă, se prepară şi peşte, vită, legume la grătar, cu diferite sosuri.

Pe toată durata lui iunie, lună în care „Pui la jar” aniversează doi ani de când „condimentează” piaţa Galaţiului, orice pui comandat va fi însoţit de un sos la alegerea clientului. Iar pentru livrările la domiciliu, acestea vor cuprinde şi ceva dulce, din partea casei. 

Fast-grill-ul „Pui la jar” este deschis, în fiecare zi, de la 10 dimineaţa până la 10 seara. Se fac şi livrări la domiciliu sau la birou, pentru minimum 30 de lei. Comenzile se primesc la numerele de telefon 0754.939.547 şi 0236.434.493.

Mai multe informaţii puteţi afla și de pe pagina de Facebook Pui La Jar Galaţi - CLICK AICI.

(P)

Citit 13211 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2017 15:16