STAȚII DE AUTOBUZ din Galați neglijate de autorităţi
Foto: ”Viața liberă”, Alina Șerban

STAȚII DE AUTOBUZ din Galați neglijate de autorităţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

"Viaţa liberă" continuă vizitele în staţiile de autobuz din oraş. De această dată, am ales să ne oprim la staţiile "Gării", "Liceul de Arte" şi "Vultur". Deşi prima e singura care beneficiază de refugiu, aşa cum e normal, nu putem spune că are tot ce i-ar trebui. Traseele autobuzelor nu sunt afişate pe nicăieri şi nici nu există un chioşc pentru bilete de unde călătorii să poată afla informaţii suplimentare. De asemenea, orarul mijloacelor de transport în comun lipseşte şi el cu desăvârşire.

Cât despre "Vultur" şi "Liceul de Arte", ambelor le lipseşte refugiul, astfel că oamenii care doresc să aştepte în staţie sunt obligaţi să suporte soarele arzător sau să caute un loc umbros pe lângă copacii din apropiere. De harta traseelor sau de orar nici nu poate fi vorba, singurele facilităţi fiind nişte bănci vechi şi neîngrijite, care nu pot face faţă aglomeraţiei ce se creează în aceste staţii, mai ales că ele deservesc atât un liceu, cât şi câteva facultăţi. Din păcate, autorităţile rămân în continuare neinteresate de situaţia staţiilor, spre disperarea gălăţenilor.

Pentru sesizări cu privire la situaţia staţiilor de autobuz vă aşteptăm mesajele pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 4280 ori Ultima modificare Marți, 20 Iunie 2017 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.