Premiu la 41 de ani de căsătorie

Premiu la 41 de ani de căsătorie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După 17 ani, doamna Veronica Parasca şi soţul ei vor vedea marea *

Ieri, 24 august, la sediul redacţiei noastre, doamna Veronica Parasca, câştigătoarea celei de-a treia ediţii a concursului „Viaţa liberă te trimite la mare”, a intrat în posesia premiului.

Doamna Veronica are 67 de ani şi va pleca, împreună cu soţul dumneaei, pe 31 august, la Mamaia. Acolo îi aşteaptă o cameră dublă, la hotelul Aurora, unde vor sta şase nopţi. Pentru fiecare zi de şedere pe litoral, vor primi şi bonuri valorice de 80 de lei pe zi (2 x 40 de lei /zi).

„Nu am mai fost pe litoral din 1992. suntem pensionari şi avem pensii destul de mici ca să ne permitem să mai plecăm şi în concediu. Vineri, când a avut loc extragerea, eram plecată din localitate. Când am venit acasă soţul meu m-a anunţat că am câştigat (n.r. - soţul câştigătoarei noastre a participat la extragerea de vineri). Nu mi-a venit să cred că este vorba despre mine! Noi suntem în curăţenie acasă, dar acum sistăm orice lucrare şi ne pregătim bagajele pentru concediu”, ne-a povestit câştigătoarea noastră.

Era normal ca doamna Parasca să aibă emoţii, dar, cu toate acestea, lacrimile din ochii ei ne-au ridicat un semn de întrebare şi am încercat să aflăm de ce stă să plângă.

„Astăzi împlinesc 41 de ani de când am fost mireasă. În urmă cu 41 de ani a fost o zi minunată, cum se spune, cea mai fericită zi din viaţa mea. Azi, acea zi se repetă şi asta datorită ziarului la care sunt abonată de atâţia ani. Vă mulţumesc tare mult pentru acest premiu şi pentru bucuria pe care mi-aţi făcut-o”, ne-a explicat doamna Veronica.

O felicităm pe câştigătoarea noastră şi îi urăm vreme frumoasă la mare. Aceasta a fost ultima ediţia a concursului „Viaţa liberă te trimite la mare”, dar nu rataţi niciun număr al ziarului nostru pentru că urmează, pe lângă cele săptămânale, alte concursuri, cu premii foarte atractive.

Citit 685 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.