Trei bicicliști englezi, loviți de un autoturism, la Tulcea. O persoană a murit, iar unul dintre răniți a fost internat la Galați

Trei bicicliști englezi, loviți de un autoturism, la Tulcea. O persoană a murit, iar unul dintre răniți a fost internat la Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină în județul Tulcea, unde a avut loc un tragic accident rutier. Trei bărbați din Marea Britanie, care se plimbau cu bicicletele pe un drum dintre Tulcea și localitatea Agighiol, au fost loviți în plin de un autoturism marca BMW, condus de un tulcean în vârstă de 20 de ani.

Din păcate, unul dintre turiștii englezi, un bărbat de 51 de ani, și-a pierdut viața chiar la locul tragediei. Ceilalți doi turiști, ambii în vârstă de 60 de ani, au suferit mai multe leziuni la cap, torace și coloana vertebrală și au fost transportați la spitalele din Galați și Tulcea.

”Am intervenit pentru trei bicicliști spulberați de o mașină, pe unul l-am adus la Galați, pe unul l-am redirecționat la Tulcea, iar pentru unul am declarat decesul la fața locului. În acest moment, starea pacienților este stabilă”, potrivit medicului Angel Trifan, șef UPU-SMURD Galați.

În funcție de rezultatul investigațiilor, medicii vor decide dacă cei doi turiști englezi trebuie transferați la un spital din Capitală. Între timp, polițiștii tulceni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: site-ul Radio Constanța

Citit 3977 ori Ultima modificare Luni, 03 Iulie 2017 01:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.