Vard Electro Romania - Campanie masivă de recrutare în Galaţi, Brăila şi Tulcea

Vard Electro Romania - Campanie masivă de recrutare în Galaţi, Brăila şi Tulcea
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

VARD este unul dintre principalii designeri şi constructori mondiali de nave specializate. Având sediul în Norvegia şi un număr de aproximativ 9000 de angajaţi, VARD operează pe nouă şantiere navale, strategic localizate astfel: cinci în Norvegia, două în România, unul în Brazilia şi unul în Vietnam. Prin companiile sale specializate, VARD dezvoltă sisteme de automatizări navale, echipamente de punte, soluţii pentru amenajarea interioara a spaţiilor de cazare la bordul navelor. De asemenea, VARD oferă servicii de proiectare şi inginerie pentru industria maritimă globală.

Vard Electro, parte a grupului VARD, este un integrator de sisteme cu experienţă, care dezvoltă sisteme electronice marine avansate şi sisteme electrice la cheie pentru industria maritimă şi offshore la nivel mondial. Vard Electro lucrează cu toate mărcile stabilite pe piaţă, oferind astfel clienţilor soluţii inteligente cu un grad ridicat de flexibilitate.

În prezent, Vard Electro a instalat echipamente la peste 300 de nave, inclusiv sisteme complete de gestionare a energiei, propulsie, automatizare şi navigaţie. Compania este localizată strategic în întreaga lume şi operează la nivel global.

După o perioadă dificilă pe piaţa industriei navale, grupul VARD a exploatat cu succes noi oportunităţi de piaţa, ceea ce a dus la semnarea unor noi contracte rezultând o creştere a volumului de muncă.

Vard Electro doreşte să îşi acopere necesarul de personal pentru a face faţă volumului de muncă, urmărind să angajeze pe perioadă nedeterminată atât personal de producţie: lacătuşi, sudori, electricieni, cât şi personal specializat: ingineri proiectanţi de instalaţii electrice navale, ingineri proiectanţi pentru tablouri electrice şi automatizări, manageri de proiect, manageri de calitate, planificatori producţie.

Nevoia de personal a apărut ca urmare a noilor proiecte contractate de şantierele din România. Încă din anul 2016, VARD şi Fincantieri au semnat un acord pentru un program multianual de furnizare a unor secţiuni parţial echipate pentru navele de croazieră. De asemenea, VARD a încheiat contracte atât cu Topaz Energy and Marine, cât şi cu Kazmortransflot pentru un total de 20 de nave de tip Module Carrier (MCVs). Toate vor fi complet echipate şi livrate de la Vard Tulcea şi Vard Brăila în România şi Vard Vung Tau în Vietnam.

Aceste noi proiecte, pe lângă colaborările cu Fincantieri, demonstrează o gamă largă de expertiză în cadrul VARD punând bazele unui loc de muncă stabil şi pe termen lung, cu provocări şi oportunităţi de dezvoltare a carierei.

Persoanele interesate să se alăture echipei Vard Electro din Brăila sau Tulcea pot trimite CV-urile la adresele de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. respectiv Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., menţionând postul vizat. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0240506234 pentru Tulcea respectiv 0239607336 pentru Brăila.

(P)

Citit 24427 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2017 02:06