Inspiraţie pentru redecorare. De la eMAG

Inspiraţie pentru redecorare. De la eMAG
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În fiecare vară, omul gospodar redecorează. Schimbă culoarea din living, fie pentru că respectă tendinţele în designul interior, care cer acest lucru, fie că are nevoie de o modificare de dispoziţie, care solicită alte culori sau pur şi simplu cel mic şi-a început cariera artistică cu un desen mural. Mobilierul minimalist nu mai face faţă cerinţelor, iar piesele care au părut o alegere inspirată acum ceva vreme nu se integrează în noua ta viziune. E momentul să începi campania de găsire a soluţiei optime, măsori spaţiile şi arunci o privire şi în cont, pentru a evalua resursele.

E timpul pentru shoping la eMAG. La un click distanţă, la secţiunea mobilier, viziunea ta găseşte suficiente upgrade-uri, cu piese de mobilier care se potrivesc în imaginea finală sau cu soluţii integrale pentru bucătărie, living sau dormitor. Ai aşadar posibilitatea să alegi soluţia ta, comparând preţuri, ajustând şi optând pentru culoare sau pasteluri, să afli noutăţile din tendinţe şi în funcţie de cât de mare este interiorul de decorat, verifici specificaţiile tehnice. Trebuie să te decizi dacă mergi pe varianta modernă, contemporană, pe stilul tradiţional, clasic sau chiar vintage, opţiuni de bifat pentru operativitate şi pentru a limita căutarea doar în zona ta de interes. Bucătăria poate deveni rustică sau extrem de modernă, încorporând tot arsenalul unui bucătar aspirant. În living, soluţiile integrate pun la dispoziţie mai mult spaţiu de stocare şi cea mai comodă canapea pentru serile petrecute cu prietenii. Mobila din dormitor poate primi un refresh prin schimbarea saltelei şi, automat, a calităţii somnului, dar şi dulapuri, preţios rebotezate dresinguri, care ţin socoteala şi întreţin imaginea zilnică a familiei. Dacă bugetul sau comoditatea te obligă să te limitezi, un accent dat de un scaun, un fotoliu sau o comodă, de orice element separat de mobilier, poate modifica fericit orice interior.

Promoţiile apar acolo unde, din fericire, te aştepţi, iar finanţarea lor e rezolvată tot prin eMAG. Comenzile sunt preluate imediat, iar livrarea se face în timp optim şi respectând dreptul clientului de a deschide coletul la livrare şi de a-l returna în 30 de zile.

(P)

Citit 3232 ori Ultima modificare Luni, 17 Iulie 2017 11:42