Romero, 20 de ani de Amanet | 10 maşini, 130 lingouri, premii în bani

Romero, 20 de ani de Amanet | 10 maşini, 130 lingouri, premii în bani
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Soluţii financiare pentru fiecare client, un comision foarte bun, credit doar cu buletinul şi o garanţie în aur, pentru o perioadă de 90 de zile. Sunt servicii oferite de către firma Amanet Romero din Galaţi care sărbătoreşte 20 de ani de la înfiinţare.

În 1997 exista o singură casă de amanet Romero în Galaţi, dar pentru că firma a avut un obiectiv clar, soluţii financiare pentru oricare client, din 2006 creşterea a fost continuă şi organică: s-au deschis 20 de case de amanet şi Maia Bijou.

În plus, serviciile de amanet au devenit mai accesibile prin introducerea contractului cu un comision foarte bun şi mai avantajoase prin introducerea contractelor Gold şi Avantaj Plus care oferă posibilitatea câştigurilor în lingouri din aur, bani şi o maşină o dată la trei luni.

Până în prezent, Romero Amanet a dat 10 maşini Dacia Logan, 130 lingouri din aur şi multe alte premii în bani. Astfel, în data de 30.06.2017, Amanet Romero a mai făcut un gălăţean câştigător al unei maşini, Dacia Logan, dl Stănescu Octavian.

De ce aţi alege Amanet Romero pentru un împrumut?

Puteţi împrumuta orice sumă de bani, cu un comision foarte bun, doar cu buletinul şi o garanţie în aur, pentru o perioadă de 90 de zile. Perioada contractuală se poate prelungi foarte simplu la oricare punct de lucru, suma se poate restitui mai devreme.

În plus, primiţi cardul de reducere - care garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar şi 5% reducere la achiziţionarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

Amanet Romero - amanet, schimb valutar, transfer de bani oriunde în ţară sau străinătate.

Următoarea extragere a unei maşini va avea loc pe 29 septembrie 2017!

(P)

 

Citit 5201 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2020 09:14