Tren de marfă deraiat în apropiere de Țăndărei

Tren de marfă deraiat în apropiere de Țăndărei

Foto: CFR Infrastructură
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un tren de marfă cu 40 de vagoane, care transporta combustibil lichid, a deraiat în apropiere de stația CF Țăndărei, sâmbătă dimineață, iar două vagoane s-au răsturnat.

CFR Infrastructură a informat că trei trenuri de călători au fost obligate să staționeze în stațiile adiacente, nefiind expuse vreunui pericol. Trenurile afectate erau cele care circulă între Galați și Constanța, Buzău și Constanța, respectiv Constanța și Buzău. Pasagerii acestor trenuri urmau să fie transportați cu mijloace auto între stațiile Murgeanca și Movila, de unde să își continue călătoria cu trenuri suplimentare.

Echipele de intervenție ale ISU și CFR SA se află la fața locului și intervin pentru ridicarea vagoanelor răsturnate și redeschiderea circulației feroviare în condiții de siguranță.

Citit 1706 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iulie 2017 18:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.