Udrea spune că nu a discutat nimic cu Băsescu, pe terasa de la Neptun, din cauza gălăgiei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminică, în timpul vizitei la Salina Turda, că nu a discutat nimic, sâmbătă seară, cu preşedintele Traian Băsescu, pe terasa de la Neptun, din cauza gălăgiei celor peste o sută de turişti prezenţi.

"Nu am discutat nimic cu preşedintele Traian Băsescu, pentru că era atâta gălăgie, era muzica tare şi nu s-a putut discuta nimic mai mult decât «Bună seara, cum vă simţiţi?» Atâta tot", a afirmat Udrea.

Aceasta a precizat că a fost o întâlnire "cu totul întâmplătoare", pe terasă fiind peste o sută de turişti şi alţi mulţi politicieni.

"Dacă oamenii vor să discute lucruri de taină, nici într-un caz nu se duc într-un loc public, unde sunt o sută şi ceva de turişti, care vor să îşi facă poză cu preşedintele, unde nu se aud nici ei între ei", a explicat Udrea.

Ea a spus că a ajuns mai târziu decât şeful statului pe terasă şi a plecat mai târziu decât acesta, estimând că Traian Băsescu a stat pe terasă aproximativ 45 de minute din momentul în care a ajuns ea.

"Preşedintele a dansat foarte mult în timpul acesta, a dansat trei sferturi din timp şi a făcut multe fotografii cu turiştii", a spus Udrea.

Citit 634 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.