PIETON pe străzile gălăţene, o provocare

PIETON pe străzile gălăţene, o provocare
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

„Distracţia” de a circula ca pieton pe străzile din Galaţi creşte de la o zi la alta. Cei care locuiesc în zona Ţiglina 1, pe strada Saturn, ştiu foarte bine despre ce vorbim. E o adevărată provocare să mergi pe caldarâm fără să te împiedici de dalele rămase pe jumătate sau fără să îţi rămână piciorul înţepenit într-un crater.

„Nu ai cum să nu te fi lovit măcar o dată circulând în zona asta. Mai ales după ce plouă, gropile se umplu de apă şi dacă mai ai norocul să îţi cadă şi o dală peste picior, eşti cel mai fericit”, ne spune o femeie care locuieşte în zonă.

În urma sesizării trimise de noi, autorităţile ne răspund şi ne explică situaţia actuală.

„Se intervine cu lucrări de reabilitare ale străzilor din cartierele Ţiglina 1, Mazepa 1 şi Mazepa 2. Prima etapă este cea care priveşte reparaţiile şi întreţinerea sistemului rutier”, ne-a declarat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Citit 2160 ori Ultima modificare Vineri, 18 August 2017 18:12

4 comentarii

 • postat de Maxim I
  Sâmbătă, 19 August 2017 11:49
  va rog sa vedeti si trotuarul din fata agentiei CEC din statia de la Papadie: este un trotuar cu multe gropi pe care parcheaza multe masini , toti pietonii care coboara in statia de autobuz trebuie sa faca slalom printre gropi si masini.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Constantin Doina
  Sâmbătă, 19 August 2017 07:42
  Eu mi-am luxat piciorul si sunt cu el in ghips calcand exact in acea gropa. Locuiesc in tiglina I pe strada Saturn. Multumesc edililor orasului.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Când este uscat, mai merge, dar dacă plouă...ud la ciorapi !
  Vineri, 18 August 2017 22:06
  Când este uscat, îmi aduc aminte de șotron și sar, cu joc de picioare, face piciorul frumos și vederea ageră, dar când plouă și sunt bălți, aici este de belea, mă scufund cu pantofii în găurile inundate și iau apă la ciorapi...fleașc, fleașc, merg acasă degustat, nu-mi mai place.
  0
  6
  Raportează
 • postat de La Galati ca-n jungla !
  Vineri, 18 August 2017 20:55
  Situatia cu gropile si denivelarile de pe trotuare este valabila pentru tot orasul.
  Daca mai adaugam la toate cele scrise aici si faptul ca trotuarele sunt ocupate in cea mai mare parte si de masini parcate, in toate zonele si in toate pozitiile posibile, astfel incat esti obligat sa faci slalom printre masini, pe trotuar si mai pomenim si despre cainii agresivi ascunsi printre masini, care te ataca fara sa stea prea mult pe ganduri atunci avem o imagine si mai completa despre cum sta treaba.
  Daca reusesti, in conditiile astea, sa ajungi acasa teafar, mai ales daca te intorci noaptea din oras, inseamna ca te-ai nascut cu noroc in viata !
  0
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.