CONCURSUL ”Vieții libere” şi-a desemnat câştigătorii. IATĂ care sunt vedetele lunii august, la Selfie Pet!

CONCURSUL ”Vieții libere” şi-a desemnat câştigătorii. IATĂ care sunt vedetele lunii august, la Selfie Pet!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Participanţii la concursul Selfie Pet din luna august au primit din partea iubitorilor de animale voturi pe www.viata-libera.ro, care ne-au permis să stabilim câştigătorii celor trei premii constând în hrană, accesorii şi consultaţii veterinare.

Pe primul loc al acestei ediţii s-a situat Missy, cu 245 de voturi, următoarele două locuri fiind ocupate de Luna, cu 202 voturi, şi Lassie, cu 189 de voturi:

Îi aşteptăm pe proprietarii animalelor care au participat şi au câştigat să intre în posesia premiilor, care constau în câte un voucher, la redacţia cotidianului "Viaţa liberă" din str. Domnească nr. 68, până luni, 2 octombrie, între orele 13,00 şi 16,00.

Concursul continuă cu etapa din luna septembrie

Până pe 20 septembrie, strângem fotografii ale animalului dvs. de companie, alături de una dintre ediţiile ziarului din perioada 1-20 septembrie, trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct la sediul din str. Domnească nr. 68. Va urma încă o perioadă destinată votării, 20-30 septembrie, la sfârşitul căreia vom alege alţi trei câştigători. Concursul va continua până la 1 noiembrie şi va desemna lunar, prin vot, câte trei câştigători.

Fă din animalul tău de companie o VEDETĂ! Participă la CONCURSUL cu premii, la care câştigi hrană, accesorii şi consultaţii veterinare.

Sponsor: MELODIN, Cabinet veterinar&PetShop, b-dul Oţelarilor nr. 32, tel. 0745.907.724.

Au mai obţinut aprecierile dumneavoastră Aki (109 voturi), Musette (71 de voturi), Pitzi (36 voturi), Motănașul (33 voturi), Body (29 de voturi) și, pe același loc, Boby și Hulk (28 de voturi):

Citit 1580 ori Ultima modificare Luni, 04 Septembrie 2017 03:05