„Viaţa liberă”, la temelia lui Kaufland 2

„Viaţa liberă”, la temelia lui Kaufland 2
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cel de-al doilea magazin Kaufland din Galaţi se construieşte lângă patinoar şi va fi gata în mai-iunie 2010 *

Un ziar local (un exemplar din „Viaţa liberă”), un ziar Kaufland, monede Kaufland şi lei româneşti au fost introduse într-un recipient special, care a fost îngropat, joi dimineaţă, la temelia celui de-al doilea hypermarket Kaufland care se construieşte în Galaţi. Tubul respectiv a fost aşezat în pământ de şefa Agenţiei de Protecţia Mediului Galaţi, Ingrid Miron, şi de Cornel Petcu, şef birou autorizaţii în cadrul Kaufland.

„Punerea pietrei de temelie, ceea ce am făcut noi astăzi, este un simbol nu neapărat nemţesc, ci şi unul românesc. Prin introducerea la temelia viitorului magazin, alături de simboluri Kaufland, a unui ziar local şi a monedelor româneşti, încercăm să-i facem pe oamenii de aici, pe constructori, pe autorităţile locale, să înţeleagă că această investiţie este pentru comunitatea locală”, ne-a declarat Cornel Petcu.

Cel de-al doilea magazin Kaufland din Galaţi se construieşte în cartierul Aeroport, aproape de Patinoarul Artificial, pe un teren cu o suprafaţă de 21.300 metri pătraţi.

„Este o investiţie de peste 9 milioane de euro, care va crea 120 de locuri noi de muncă. Această nouă locaţie Kaufland este modernizată după noile standarde din Germania şi este construită pentru a aduce un aport substanţial clienţilor (pentru că noi depindem de clienţi, nu invers). Iar acest lucru se va vedea atât în planul comportamentului, cât şi prin produsele noi care se vor găsi în acest magazin”.

„Noul magazin Kaufland are aceeaşi structură şi compartimentare ca celelalte magazine, numai că dotarea este total diferită. Partea de recepţie este mult modernizată, aşezarea mărfurilor este alta, iar aici se vor găsi şi produse noi faţă de celălalt magazin Kaufland din Galaţi”, ne-a mai spus Cornel Petcu.

Finalizarea construcţiei noului hypermarket Kaufland este programaă pentru lunile mai-iunie 2010.

Citit 4651 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.